Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 януари 2008 г.

Продажници, предатели и най-презрени слуги

Другарите, таварищите, нашите управляващи де - все ченгета, милиционери, мафиоти и синчета на ченгета, мафиоти и милиционери - този път надминаха и самите себе си в угодничеството си пред своя кремълски господар. Разчувствани от високата чест, че той самият, всемогъщият батюшка, е благоволил да дойде на крака пред тях, нашите подлизурковци подписаха каквото той пожела и им рече. А пък и най-мизерничка някаква мисъл за национален интерес и достойнство, естествено, изобщо не мина из съзнанието на тия предатели.

Доказаха обаче и на последния малоумник у нас колко струват и какво представляват: доказаха, че са презрени слуги на своя кагебистко-олигархичен началник. Сега този последен малоумник още се драпа и чеше по косата и главата, оти още не може да асимилира че чак такова подлизурство е възможно. Ала не е изключено - от стреса и жестоката интервенция върху съзнанието му - току-виж този същият нашенски малоумник в един момент да вземе на прозре що става. А пък нищо чудно, що не и да вземе да рипне да се възмущава в един момент от бъдещето. Аз обаче знам едно: че за всяко предателство рано или късно се плаща. От нас зависи кога ще си платят за всичко: крайно време е не все ние да плащаме всички вересии, а поне веднъж и те, нашите изедници, да платят.

Че нашите тукашни таварищи са продажници, предатели на националния интерес и най-презрени слуги на своите кремълски господари си се знае отколе, ала мнозинството от нас гледа с най-тъпо безразличие на случващото се вече десетки години: ето затова си и патим толкова, а пък още по-лошото е, че и все не поумняваме! Убеден съм обаче, че идва този миг, когато и това толкова престъпно безразличие ще свърши, иде този миг на освестяване на нацията ни, вярвам също, че този ден не е далеч. Няма как иначе да бъде, ако бъде иначе, явно не сме хора и тогава е по-добре направо да си мрем...

Най-показателна обаче беше "обществената реакция" на случилото се пред очите ни тия дни. Медиите се държаха най-малодушно и подлизурски спрямо властта, както обикновено де. Коментаторите и журналята пък, за да не се лишат от "некои благинки" (хонорарчета, покани от властта за приеми и участийце във всякакви коктейлчета, дето могат убаво да се налапат с пасти и пастърма и проч.), усукваха и най-блюдолизнически се натягаха, а също и се мъчеха да дразнят най-пошлите чувства на нашенския толкова простоватичък еснафин. Е, имаше и достойни хора, които протестираха, и макар че бяха немного, те с достойното си гражданско поведение измиха срама: иначе, ако пък ги няма и тия хора, просто наистина става съвсем срамно да се наречеш българин. Блогърското войнство обаче за сетен път показа малодушието си и също факта, че сякаш е кастрирано от най-елементарно гражданско чувство, да не говорим пък за съзнание. То си пребивава тихо и блажено в някакъв сънен унес, вгледано в своята дребнавост и самовлюбеност, пък и отгоре на всичко и се пъчи, че било намкво си. Ето образец за този блогърски нарцисизъм. Тяхна си работа де, не им се меся, само си казвам възприятието и впечатлението...

Путин си отиде, а нашите безсрамници сега ще трябва да впрегнат цялата мощ на пропагандата, та да замажат гафа, за да залъжат, приспят и баламосат обществото, което има признаци че се събужда лека-полека. Впрочем, вчера бях на един семинар на тема "Национална програма за създаване на виртуално образователно пространство". Най-неочаквано един от участниците заговори за манипулациите напоследък и даде пример с последната такава: как вдигнаха шум около филма "Баклава" (така ли се викаше?), за да притъпят и отклонят вниманието на хората от наркоскандала около трафиканта Куйович и неговите покровители сред нашите милиционери. Тия неща вече се забелязват с просто око: сега ли какво ще измислят нашите демагози? Ех, що още сестрите не бяха в затвора в Либия?! Да, блажени времена бяха тогава: народът простее, лапа мухи, реве чат-пат с глас и сополи за сестрите, а пък нашите разбойници си се открадоха донасита и на несмущавано от нищо спокойствие, така ли беше, а, Симеоне?!

Ала този Саркози взе, че развали идилията, сестрите се върнаха: малее, сега ли какво да измислим та като дъвка да се разтяга за насърчаване леността на нашенските прословути малоумници-мухолапачи?! Нема страшно де, партията не спи, и тя ги умее тез работи, ще се справи и тоя път. Ако не на друго, то поне на лъжци, ченгета, милиционери, мафиоти и мошеници сме случили бе, приятели: най-добрите са нашите у целио свет!!! Блазе ни, да се похвалим поне с това! А пък вчера се разбра, и че продажниците ни са най-добрите у целио свет, нека да ни завижда светот, ако им на тех,нашите мошеници, пък и предателите ни, са от най-висш сорт и от първа класа все!!! Ех, имаме и ний с нещо да се похвалим пред светот...

17 коментара:

Анонимен каза...

Костов е толкова смешен и жалък, а се има за много хитър. И как не, след като има там шепа фанатизирани привърженици, които не могат да направят преценка за нищо (освен че пречат на неговата), а само чакат "вожда" да им казва кое е добро и кое - лошо. Нещастници. А Костов откога пърди в парламента. Да е направил нещо смислено, откакто не е на власт?? Толкова по-сериозни неща се случиха в държавата, за които трябваше лидер, командир или както там искате, той да е повел някого? Айде да се маха и да отива да сади теменужки, правителството дано го последва.

Ангел Грънчаров каза...

Много милиционери се навъдиха тука бре, даже си имаме и една баба Милиционерица :-) сега пък цъфна и една "независима комунистска" :-)

Анонимен каза...

А защо не пишеш от коя до коя година Костов е агент, а? Колко негови колеги са пострадали от "благородните" му действия? А каква е ролята на Луканов за да се появи в ранното СДС мангал Костов -новия политик, водач на "Граби, Еби и Разруши България"? Аз НИКОГА НЕ СЪМ била доносник, и не искам да имам нищо общо с тези лайногризци!!!

Анонимен каза...

Ангелчо, никой освен Костов не е виновен, че по времето на неговото правителство нито един комунист не бе вкаран в затвора за антибългарска дейност, както и за куп други престъпления, насочени против личността и българската нация като цяло. Не забравяй това, смешнико - Иван Костов 4 години ТОЛЕРИРА БКП! Точно затова днес неговата партия няма нито един представител в Европарламента. Ако Костов бе извадил списъците на отрепките-доносници, ако бе ги натикал в миша дупка(където им е мястото), ако бе забраник БКП, както се полага на всяка терористична организация по света, днес премиерът на България щеше да се казва Иван Костов, а президент нямаше да е комуноидната отрепка Гоце.

Но Иван Костов не направи тези неща, нещо повече - той подкрепи Гоце на последните президентски избори. Не отричай това - смешните призиви “Не гласувайте!” означаваха точно това - “Подкрепете Гоце!”. Точно това бе истинският призив на Костов.
Ако случайно още се чудиш кога България ще тръгне напред, ще ти кажа. Това за жалост ще стане не по-рано от 50-60 години. Тогава, когато измрете всички вие - комунистическите възпитаници на АОНСУ, рабфакове, Ленинградски връзкарчета и подобна червена и вечно пребоядисваща се комунистическа паплач.

П.С. Позволи ми да се изплюя с отвращение в лицето на автентичния комунизъм, т.е. в твоето лице.

Анонимен каза...

Е, Ангеле - кофти е да се бориш срещу истински аргументи, нали? Вместо да се опиташ да отговориш на въпросите и евентуално да ги обориш, ти избра инфантилния начин - пускане на нова тема, подкрепена с тъпо и при това неграмотно заглавие.
Аз отдавна знам, че ти не обичаш аргументите - неведнъж съм се опитвал да насоча споровете в посока на аргументите и фактите и всеки път ти си доказвал, че си падаш по инфантилизирането на спора, като при това умееш единствено да заклеймяваш, при това - неаргументирано.
А всички ние, непринадлежащи към съветската школа, чудесно знаем кой си пада по заклеймяването и по малоумните квалификации...

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров,
Тия горните не са повече от трима. Работят на смени, в повечето случаи се явяват нелегално с различни имена полове и възрасти.Те не четат това,което пишете знаят си едно и също нещо набито в главите им от тия дето им плащат /с нашите пари/.След малко ще застъпи на служба и баба ти Коконица.Тя отсъсгваше една седмица, сигурно е била отпуска.

Ангел Грънчаров каза...

Вярно е, г-н Каменов, на смени са дежурните милиционери, и подобно на кучета си лаят еднакво, без нюанси даже... какво да правят, хорицата, нали затова им плащат :-)

Анонимен каза...

Ни съм била в отпуска, баби, ни съм била. Баба ти Коконица й пенсионерка, ама винаги й готова да брани своя Цар от разни вагабоньти, пусти да опустеят дано!

Запумни, бабиното, секи що не люби и не тачи своя Цар й идно животну! И треби да живей знайш къде! Бял ден да ни види секи, що хули Нашия Цар!

Анонимен каза...

Ангилчо, да ни забравиш да ма запишиш в твойта академиййа! Жадна съм за знанийе и просвещенийе!

Ти си Платонъ, Хегель и Хензель в идно, твойту слово й балсам за мени!

Научи ма, Ангелчо, и мени на марксизъма-ленинизъма и емпириокритицизъма, де си го училъ у ленинградскио университетъ!
Научи ма, та и аз да стана антикомунистка като теби, па макър и на стари годинни!

Анонимен каза...

Бабо,
Разкажи ми за горичките на дедо цар, ама да не почнеш за чешмичките.

Анонимен каза...

Не, чедо, първо за чешмичките, щота за да има горички требе водичка! А Костов, бял ден да ни види дано, заприщи сички изворчета и чишмички, та да ни можи народът да пий вода до насита, а до купува бутилирана от Муравей, да му съ й дано!

А за горичките ша ви кажа, що да ни ви кажа. Баба ви помни как по Костово време пламна целия Балканъ, и как по същотото времи Петьо-президентина вместу да гаси са йемна да оди чак у Австалия, та да разходи Антонинна, та да я видат кенгураата...

Помни баба ви, сичко помни...

Анонимен каза...

Милички, крайно време е да си намерите нов враг. Костов вече никога няма да ви управлява. В близките десетилетия ще ви яхат все хитреци от рода на Мухобойко извадени от ръкава на ДС, а за Воленчо е отредена друга роля освен, ако психозата му не се задълбочи и не бъде спешно сменен. Лесничките сте и да ви излъжат и да ви напазаруват.

Анонимен каза...

В зала 1 на НДК приличаше на конгрес на Китайската комунистическа партия - монументално и старомодно. Господарят трябваше да бъде умилостивен. Разни хора говорят на руски. Няма превод.

500 полицаи пречат на стотина граждани да протестират срещу Путин на Орлов мост. Властта се страхува да не Го подразни с нещо. Той не води жена си, а води наследника си. Сюжетът е като дворцова интрига.

Репортерки показват по телевизията възглавничките, върху които ще седи Путин по време на вечерята. Българският президент кани руския президент в руски ресторант, за да не получи киселини, ако случайно вечеря в български ресторант.

Путин, наследникът му, шефовете на енергийните гиганти и Йосиф Кобзон на куп в България. Марио Пузо ряпа да яде - "Кръстникът" е като девическа поезия.

Путин демонстрира, че владее България. Много успешно.

Българските власти демонстрираха послушание, вярност и историческо злорадство./преди време обясних какво влагам в "историческо злорадство"/

Срам ме е от тази власт. Срам ме е, че им плащам заплатите и че все още не съм ги изритал.

Иван Бедров

Анонимен каза...

Мерзавецът Костов вече никога няма да управлява, но всячески ще пречи на обединението на антикомунистическите сили.

Ще показва ухилената си муцуна на всяко мероприятие насочено против комунистите и руските слуги с единствената цел да го компрометира. Защото и той самият знае колко е отвратителен на всички!

Ей с това ще се занимава нищожеството Костов до края на мизерния си живот.

Анонимен каза...

Как да не им се радваш бе,бях ги позбравил подлогите!Кога се научиха да ползват интернет???Явно много свободно време имат!
А за изясняване на фактите около диктатора и неговите авоари/за неграмотните ченгета $40 МИЛИАРДА за 10 год.власт/: http://royaldutchshellplc.com/2007/12/20/the-guardian-putin-the-kremlin-power-struggle-and-the-40bn-fortune/

Анонимен каза...

Ха - ха - ха..... чета тук мненията и виждам, че руските комунистически подлоги са подивели. Явно посещението на бога им путин ги е докарало до екстаз. Костов им се привижда под всеки камък и злобата/основно качество за комуниста-русофил/ минава всякакви граници. Грозна гледка....Ха - ха -ха.....

Анонимен каза...

Орел, орел, тук сокол !
Как ме чуваш баба Коконица и другите ??
Говори "6-ти септември"(ъгъла с Гурко)
Изнасяйте се бързо на фронта на Иван Бедров и Радан Кънев,да отидат подкрепления и към вестник "Про & анти",че закъсваме тотално.
И не плямпайте чак такива глупости, че ставаме за смях".
За хонорари - Р. Петк. още не е подписал.
Действайте, пари нема.
Орел, орел, тук сокол,
край, край.