Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 10 април 2008 г.

И бат ви Бойко удари едно приятелско рамо на мафиотите във властта

Бате ви Бойко е на път да надмине и своя наставник бай ви Тодор Живков, пък дори и Симеона по простотии в говоренето и в изразяването. Ето по повод на случващото се какво е благоволил да изрече "всенародният любимец", вижте по-долу и се налюбувайте. С тия словца наший народний гений се нарежда директно при защитниците на мафията, към която, естествено, винаги е принадлежал - виж писаното от списание Конгрешънъл Куотърли. За бат ви Бойко да се иска вот на недоверие на правителство, което е уличено, че служи не на народа, а на мафията, е "празни приказки". Но впрочем, ето, какво да говоря аз, то геният най-добре го е казал, без да го усуква:

Най-добре е опозицията да напусне парламента и да се върне за датата на предсрочните избори, заяви пред журналисти столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос как ще коментира дебата по вота на недоверие към кабинета.

Според Борисов е най-добре опозицията да напусне Народното събрание, защото хората се изнервят от празни приказки, които се говорят по време на дискусията.

Столичният кмет смята, че се губи енергия за празни приказки, вместо да се решават конкретни и наболели въпроси, свързани с приемането на закони.

Подкрепяме вота, защото така най-добре можем да покажем обществената си позиция пред Европа, каза лидерът на ГЕРБ.

На въпрос дали може да управлява, Борисов отговори, че ако правителството падне, ГЕРБ има ресурс да управлява страната. (Източник)

И така, дами и господа любители на наший всенародний любимец, мога ли да ви задам един прост въпрос: ще гласувате ли за това чудо на природата?! Бихте ли били така добри да ми кажете защо? Нима на нашата мафия не й стига да управлява в тази държава, та искате и да я коронясате ли? Или искате да коронясате простотията?! Или за бай ви Тодаря ви е домиляло?! Кажете де, недейте да скромничите!

Няма коментари: