Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 9 септември 2009 г.

Какво е Гоце Първанов: български президент или руски комисар и резидент по защитата на геостратегическите енергийни интереси на Русия?

Дадох си труда тази сутрин на прочета "статията" на г-н Президента, наречена В енергийната стратегия и политика са нужни прагматизъм и лидерство. И знаете ли какво открих - понеже отдавна съм изследовател на своеобразния стил на нищонеказването, който разви Г.Първанов в годините на пребиваването му на поста държавен глава на България?

Ами открих това, че този път с тази своя "статия" той, за разлика от всеки друг път, казва нещо, и то необичайно ясно и твърдо; изглежда тази статия я е получил изготвена в Москва и само я е публикувал от свое име. Този необичаен за собствения стил на изразяване текст ми говори точно това, и то до степен, че съм готов да се обзаложа: не Първанов е писал този текст, не са го писали и неговите секретари, този текст е писан в Москва! Сигурен съм, че е така, прочетете и вие ако искате "президентската статия", и ще откриете сами нещо, което не може да се отрече. А именно, в нея с необичаен за обичайния си мухльовски стил на нищонеказване Г.Първанов този път твърдо и категорично застава зад руските геостратегически енергийни проекти, и то до степен, че човек неизбежно трябва да се запита: а какъв всъщност е тоя Гоце Първанов, български президент ли е, или е просто руски извънреден комисар по защита на интересите на Русия в България?

Аз този въпрос отдавна си го задавам и на него съм отговорил съвсем ясно: Г.Първанов не е български президент, той не може да е български президент. Той е възпитан да служи на СССР, той, в качеството си на агент на ДС, винаги е обслужвал интересите на КГБ и на СССР(Русия), той се е клел да бъде верен доживотно на "Матушката", и на такива като него никой няма да позволи да изневерят на клетвите си. Ето, погледнете какво прави сега: в навечерието на "пометната историческа дата" 9 септември наш Гоце пише пространен текст, в който ни убеждава да си спомним кой е истинския господар на България, кому трябва да служи всяко българско правителство, чии интереси имат несъмнен приоритет над българските национални интереси и пр. Аз лично смятам, че текстът на тази статия е достатъчно доказателство да се поиска оставката на Президента с един-единствен мотив: национално предателство.

Надявам се повече хора да осъзнаят това, да се размърдат и гражданските неправителствени, екологични, "зелени" (на тия БСП иизглежда съвсем им затвори устата щото изглежда ги купи за хубави пари?) организации, следва да заеме ПО ВЪПРОСА НАЙ-твърда позиция и СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, да не говорим пък за това какво следва да направи правителството. Ето, че наистина отношението към руските интереси в българия се оказва, че е пробен камък за всяко българско правителство. Да видим как в тази ситуация ще се държи Б.Борисов и дали ще продължи линията България да е верен троянски кон на Русия - или ще се опъне и ще се опита да промени съдбата си да бъде все още окупирана от Северната империя малка държава.

Това е най-важния тест, който ще покаже какво всъщност правителство имаме: българско или проруско и сателитно, каквото беше предишното. (За това какъв президент си имаме се знае отколе: той не е български президент, той е резидент на КГБ и на Русия!) Ние имахме едно правителство, което има доблестта и моралната сила да се опре на експанзионистичните навици на Русия, става дума за правителството на Иван Костов. Сега ще разберем, и то съвсем скоро, дали и това правителство ще удържа на натиска, подобно на Костовото, или ще дезертира от отговорността си да е българско правителство. И ще клекне пред могъщата окупационна сила от Север, която вече - колко станаха? - цели 65 години (!) счита България за свой протекторат.

8 коментара:

Анонимен каза...

Гоцю се възмутил, че Бойко е отстъпчив пред Путин. Не, кажете ми, какъв тепегьоз трябва да си, да имаш такава наглост?!

Анонимен каза...

"...Гоце пише пространен текст, в който ни убеждава да си спомним кой е истинския господар на България, кому трябва да служи всяко българско правителство, чии интереси имат несъмнен приоритет над българските национални интереси и пр. ..." Ама и това ли не ти е ясно , философе " - американците , НАТО , световнните жандарми са господарите на България , на тях служи всяко правителство и техните интереси имат приоритет пред националните интереси на България !... Че нали точно за тези , ТЕХНИТЕ интереси , загиват НАШИ момчета и в Ирак и в Афганистан , че и в Косово и къде ли не на майната си !... Нима си въобразяваш, че те там защитават БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ или българската национална кауза ? Я не ставай смешен, драги - от Ирак им трябва нефта , а Афганнистан е удобен за бази - не за България и не български ... Нима си сляп, че не виждаш факта, че в Ирак дори не допуснаха наши фирми да участват във " възродителния процес " , който едва ли ще трае по-малко от 500 години ?! ...
Съзираш ли иронията ми ? Надявам се ! И ми се иска да се позамислиш ...

Ангел Грънчаров каза...

Горкият анонимен по-горе е жертва на комуно-имперската постсъветска (руско-путинска) теза, че главният ни враг тепер е Америка и Европа, а комуноидна путинска Русия ни е "пръв приятел". Тоест изцяло мисли в стила на Гоце Първанов.

Тезите на национални предатели като руските мерекета у нас, пета колона на руския империализъм, изобщо не подлежат на обсъждане в този блог. Понеже те бележат едно национално предателство, което продължава вече 65 години!

Ангел Грънчаров каза...

Много вярна интерпретация на случилото се на 9 септ. 1944 г. и след това: http://thetrooper.blog.bg/politika/2009/09/09/mitovete-okolo-9-septemvri-1944-godina.393952

Анонимен каза...

Samo v edno ot kazanoto se sumniavam. Ne viarvam goce da e rezidenta, tvurde prost e za tova. goce e prosto kukla na konci, koyto kato si svurshi rabotata shte bude izhvurlena tam kudeto i e miastoto, pri upotrebenite nosni kurpichki.

Анонимен каза...

Респект

Анонимен каза...

Узнал много. Спасибо

Анонимен каза...

Спасибо