Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 5 февруари 2010 г.

Получиха си го най-сетне гадните и високомерни немци, как не ги е срам: да не зачитат светлата особа на българския фюрер Сидеров!

Знаете какво е правил Сидеров в самолета на Луфтханза, нали?! Бай Ганя у виенската баня ряпа да яде: вижте в какъв мащаб действа в наше време наший приматриот на Республиката, а?! Как да не се изпълни масовото българско сърце с чувство за национална гордост: бабаит от класа е тоя наш Волен, еваллла, ашколсун!!! Тъй и требе: какво ми се правят европейците там за много културни, много докачливи ми били те бе, абе знаем ги ний колко струват, айде де?!

Всички вече знаят за последните подвизи на главния партньор на днешното проевропейско правителство на България, който, както забелязвате, демонстрира из Германия един толкова изящен европейски манталитет, че може да му завиди даже доведеният му син, евродепутат у Европарламенто - станал евродепутат за награда заради туй, че мамка му се била залюбила с бат му Воленча. Всички знаят що се е случило, как Волен е фърлял манджи по стюардесите, нищо чудно и да е повърнал (пияниците у издигащия се към висините самолет изпитват неудържими пориви към повръщане!), псувал е, абе човекът ни е представил както подобава, да знаят засуканите германци с какъв балкански херой си имат работа. Добре че Сидеров е бил с дипломатически паспорт, иначе можеше да стане лошо ако проклетите немци, дето ми се правят на много културни, го бяха арестували: виждате какво дипломатично поведение има наший дипломат Сидеров, евалла, бравос! Да ни е жив и здрав той и да си го избираме у Парламенто докато диша - и пие, естествено!

Всинца знаят за туй що е сторил Сидеров, ала едва ли някой по-сериозно се пита защо го е направил. Бил пиян, глупости, той и Тошо Тошев е пиян, когато пътува с Президента Гоце Първанов безплатно с държавния самолет, и се черпи обилно с безплатното държавно уиски - ама не прави такива изцепки, нали? Е, какво излиза тогава? Не е достатъчно обяснението, че опиянеността е истинската причина за случилото се, затуй моя милост, подозира, че има някаква по-дълбока и добре скрита причина, която требе да се открие и изяви - ако искаме да разберем защо се е случило туй, що се е случило. Ето моята теория по случая.

Земете предвид, че случката се случва у Германия. Туй нещо да ви говори, а? Не се сещате ли? Ще ви кажа.

Нашият фюрер Сидеров е посетил Германия, нищо чудно да е било и за първи път, не знам, не мога да твърдя нещо, което не знам. Ала добре знам, че нашият позьор Сидеров, който като държи подпийнал речите си, ръкомаха досущ като бившия немски канцлер и фюрер Хитлер, та добре знам, че неговото позьорство не може да не се дължи на преклонение към германския фюрер - да се отрече това би било несправедливо. Щото ако не беше така, Сидеров щеше да говори и да се държи като другия герой на онова време, именно като Йосиф Висарионович Сталин, ала ето че не се държи като него, а подражава тъкмо на чичко Адолф. Предусещате ли вече моето обяснение на толкова загадъчното поведение на българския кандидат-фюрер Сидеров у родината на (бившия) германски фюрер Хитлер?

Ако не го предусещате, не се плашете, ще ви го кажа аз. Значи аз мисля тъй: причината за разбесняването на нашия домораслий фюрер у германския самолет се дължи на това, че не са му оказали немските стюардеси дължимото поведение като на един, пък макар и малък, но все пак фюрер; е, верно, не немски, български, ама фюрер. Фюрер фюрер, ала български; български, ама фюрер - както думат едни баби у едно нашенско телевизионно шоу.

Значи следете мисълта ми: качва се пийналия Сидеров у самолето и почва да позьорства че е фюрер на Германия; нищо чудно и мустачки, специално приготвени за целта, да си е лепнал под носа. Е, ако е немал мустачки, на сто процента съм сигурен, че е вдигнал ръка с хитлеристкия поздрав, готов съм да ме убиете на място, ако Сидеров не е вдигнал ръка с изправена длан, подобно на римски легионер и подражавайки на така светлия образ на бившия германски фюрер. Ала за жалост вместо целио самолет, барабар със стюардесите, да отвърне на поздрава, вместо сички да вдигнат ръка, щото самиот фюрер ги поздравява, са го погледнали високомерно, демек, искайки да кажат: кой пък го пусна тоя луд от лудницата?!! Ето тая несправедливост е породила справедливия сидеров гняв пред така гадното немско високомерие.

Представям си каква реч им е дръпнал у самолето после, и поради незнание на немски език сигурно е крещял само: "Майн кампф! Майн фюрер! Я булгарише фюрер, камараден, хайл, хайл, хайл! Хенде хох!". Немците са го гледали както и подобава да се гледа в такъв случай, поради което Сидеров се е разбеснял и е направил туй, що е требело да стори: да им покаже на прословутите изродени германци що може и на какви подвизи е способен гневний болгарский гений!

Туй е моето правдиво психологическо обяснение на този наш любопитен персонаж от политическата ни фауна. Смятам, че точно тази е мотивацията за иначе необяснимото сидерово избухване у самолето. Затуй и немците са искали да го арестуват, щото у Германия фюрерските изцепки веке са забранени. Но Сидеров нема да се подчини на некакви си правени под американски диктат антинацистко-антихитлеристки и демократични закони я?! И по тази причина е показал що мисли по описания от мен начин.

Да видим що ке писуват вестниците по случая днес, ама аз това счетох за нужно да напиша. Лек ви ден на всички пожелавам - и не забравяйте през целия ден да се гордеете с нашия непоправим вожд Сидеров, нашата национална гордост, най-великото, що можа да роди българската земя и българската майка юнашка!

1 коментар:

Анонимен каза...

То,тук,нужен ли е коментар:препрочитаме Алеко,допълваме го със Сава Попов и Хитра Петра,по-скоро си припомняме онзи епизод с магарето му,дето докато не си покажело магариите ,не влизало в пътя,и сглобяваме картинката.
Клете ми,клети ми народе,какво пиле те..си избра.
Атанас Ганчев-"Из парада на мутиращите мутанти"-05.ІІ.2010 год.