Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 март 2010 г.

Подобно на настъпена змия-усойница Гоце Първанов клъвна "правителството на четворната коалиция" и изля отровата си

Прочетохте ли тази така задушевна информация около битието на президентското семейство:

Пред журналисти в Петрич където пристигна заедно със съпругата си Зорка за честване на Цветница Първанов заяви, че ще коментира мотивите за импийчмънта тогава, когато бъдат дебатирани в парламента и изложени в изказванията на депутатите.

Значи той използва светлия християнски празник за да излее отровата си - подобно на яко затисната с крак злобна змия-усойница. Какво друго може да измисли един атеист-комунист, освен да оскверни празника, който е израз на радост, на светли чувства, на победата на живота над смъртта?! Та нали змиите символизират най-злите сили на битието?!

Ето за какво става дума, опитайте се да усетите коварната и подла отмъстителност, характерна наистина тъкмо за змиите:

Сега мога да кажа, е, че този материал се очертава като единствената възможна антикризисна мярка, като единствения документ, който обединява четворната коалиция и нейните лидери - Борисов, Костов, Сидеров и Янев, отбеляза президентът.

Я, Гоце пък бил способен и на ирония, представете си, дарагие таваришчи! Замечательно, какой замах души, мишления и воображения! Що ли тури и Яне към коалицията тоя подлец? За да й придава карикатурен образ ли? Или да сеее разкол - он, "обединителят на нацията", прави ли изобщо нещо друго, освен да сее разкол?! Ето как продължава таваришч Гоце, емисарят на таваришч Путин в болгарские пределы северной империи:

Осем месеца те не намериха време, не намериха сили, не намериха експертен ресурс, за да се обединят около най-необходимите, належащи, неотложни мерки за изхода от кризата и за една по-леко поносима социална цена на тази криза, заяви Георги Първанов. "В същото време ние загубихме осем месеца, които са фатални за голяма част от бизнеса и за населението. Това е големият проблем на България, не имитационните действия по линия на отношенията между институциите", заяви Първанов.

А бре, вий, дами и господа, да сте чули Гоце някогаш да е критикувал разбойническата тройна коалиция?! За четири години ни веднъж не пророни дума срещу своите верни съратници в ограбването на България - и в превръщането й в руския троянски кон в Европейския съюз. И след като тройната коалиция направи всичко, за да ни натика в кризата колкото се може по-надълбоко, Гоце, видите ли, се загрижил за "поносимата социална цена" на тая криза.

Но да не забравяме, че негова милост е "социалний президент". Под "социално" в неговия случай трябва да се разбира най-пълно ангажиране с одирането на колкото се може повече кожи от същия този социум, и то от бандитската олигархична ченгесаро-кагебистка клика, на която Гоце Първанов е лице и символ.

Това е: пълна отврат. Непоносимо е: а си отвори устата наш Гоце, и оттам почва да тече гнусна помия, примесена с фекалии и всякакви миризливи екскременти. Пълна ченгесарщина!

По тази причина имам един съвет към Бойко Борисов: да внимава много! Такива като Гоце ще го шантажират по всички линии с една-едничка цел: да се огъне, да им се поддаде, да почне да рипа и той по свирката им. И щом постигнат тая заветна цел, без милост ще му забият ножа. И то откъм гърба. Изотзад, откъм широкия му гръб той требе да очаква изсвистяването на ножа, с който ще го погубят.

Такива жалост нямат. Вгледайте се в лицето на на стария чекист Гоце: он продължава да е "железният юмрук на партията". Та нали точно затова ги обучаваха навремето тия "бойци на тихия фронт", фронта на заговорите, на конспирациите, на интригите, на потайните злодейства. И добре, както забелязваме, са ги научили, бравос, Гоце! Кагебистката ти закалка си личи откъдето и да те погледне човек!


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

Нещо интересно по темата: http://www.svobodata.com/page.php?pid=2928&rid=154