Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 11 април 2010 г.

Духовете на полските герои, избити в катинската гора, възроптаха - и не позволиха опрощение на страшното злодейство

Бог да прости загиналите при катастрофата на самолета на президента на Полша!

Тия хора, официални лица, са пътували да почетат жертвите при Катин. Писа се, че полският Президент щял да направи стъпки към помирение с Русия, въпреки че такова злодейство никога не може да бъде простено: хиляди полски офицери, елита на Полша, са били избити с изстрел отзад в черепа, в тила - от комунистическите кръвопийци на КГБ.

Случилото се показва, че духовете на избитите са възроптали. И катастрофата ни даде този знак: никакво помирение не може да има с наследниците на убийците! Защото днес в Русия управляват чекисто-кагебисти, преки наследници на копоите на Берия, Сталин, Ленин.

Защото за да има помирение трябва да е имало преди това покаяние. Някой да е чул кагебистите да съжаляват и да молят за прошка за стореното от техните вдъхновители?! Не, няма такова нещо, те се възхищават от тяхната "сталинска закалка" и твърдост в "битката с враговете".

Неосъждането на злодеянията на комунизма е равносилно на оправдание на всички негови страшни ексцесии. Едва ли избитите ще ни разберат ако проявяваме някакво странно и съвсем неуместно "великодушие" спрямо такива грозни престъпления спрямо човечността. Ето защо техните духове възроптаха - и в резултат имаме този знак, който просто трябва правилно да разчетем.

Впрочем, а нас като народ какво ли ни чака, след като допуснахме такова безчинство и такъв грях: пряк потомък на ченгесаро-кагебистката напаст, агент на ДС, явяваща се филиал на КГБ, да ни е държавен глава?!


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

3 коментара:

Анонимен каза...

Не сте прав, че духовете са избили собствените си потомци. Убийците не са духове. Това са същите хора, които са убили и преди. Мислите, че катастрофата е случайна?! Мислете си го. 70 години от убийството. Най-големия русофоб президент в Европа и антураж от страната, най-страдала и мъчена от Русия.
Не е случайно.
КГБ продължава да убива. Както няма да се учудя, ако са взривили собствения си народ в метрото!

Ангел Грънчаров каза...

Не мисля, че катастрофата е случайна. Твърдя, че тя е знак за нещо, който правилно трябва да бъде разчетен...

Kонстантин Николов каза...

Кой нормален пилот, при това на президентски самолет, ще тръгне да приземява самолет, пълен със елита на Полша във гъста мъгла на недотам цивилизовано летище ??
Какво казват руснаците го забивам моментално на пирона във ......
Трябва да си твърде лековерен за да вярваш на контролираните твърденията на руските служби.
Тук смърди, ама много смърди....
Дано истината да излезе скоро.
Бог да прости достойните политици на Полша, намерили сили да тръгнат към мястото на позора на Русия..