Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 9 август 2010 г.

На площадката на Белене да построим завод за… "Запорожци" - върхова руска технология! Какво ще кажеш, таваришч Первановий?

Понякога гениалните идеи така си растат по дърветата. И е необходимо само малко да се направиш на маймуна и ето виж, че лавровият венец сам кацнал на плешивото ти чело!? Ко праим тогаа?

На площадката на Белене строим зовод за… запорожци! Върхова руска технология! Оттам нататък - живот и щракане с пръсти! Следват само предимства:

1. Абсолютно празна пазарна ниша. Турци, румънци, сърби и олевяващи гърци ще се прескачат да ги купуват. Превръщаме се в дистрибутивен център на Балканите за запорожци!

2. Заплатите на всички заслужили за реализиране на сделката, комисионни, някои пенсии и премиите на дежурните по форум поклонници на високите руски технологии ще се заплащат пак в запорожци.

3. Ако остане нереализирана готова продукция, няма да се правят разходи за складове за радиоактивни отпадъци, а на собствен ход, покрай Правец - право в Кремиковци.

4. Един завод за запорожци никога няма да гръмне, освен ако някой, за ширпотреба, не започне произродство на самовари.

5. Готовият ядрен реактор ще го изтъргуваме на комшиите, че техните проекти доста напреднаха.

6. И много други ползи…

Въобще играта излиза на голям шлем.

Ако някой каже - ГОЛЯМ ШЛЕМ, ама маймунски… то си е за негова сметка.

Желая на всички усмихната нова седмица!

Posted by Б.Божинов

Няма коментари: