Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 17 септември 2010 г.

Предстои термоядрен политически взрив: Европа ще проверява Първанов за прекалено топлите му връзки с олигархията и мафията!

Препубликувано оттук: Скандал! Европа проверява дейности на Георги Първанов

Странен прецедент в наложения контрол над България от страна на Евросъюза е на път да взриви държавата. Наши експерти, близки до политическите среди на страната ни, подшушнаха за намерението на определени ядра в Брюксел да поискат проверка за дейностите на българския президент Георги Първанов.

В центъра на мишената на европейските ни партньори бил олигархичният кръг на държавния глава, топлите му връзки в петролния, информационния и енергийния ресурс на страната ни. За целта дори щяло да има назначен експертен съвет, който да прецени има ли притеснителни факти в дейностите на агент Гоце.

Не е ли странен е фактът, че вече за няколко години, откакто България е редовен член на Европейския съюз, чак сега се повдига въпросът за дейностите на президентската администрация?

Още повече, че Първанов е в явен конфликт с новата управляваща България власт, питат се логично специалисти политолози.

Няма коментари: