Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 21 септември 2010 г.

Празникът в Нощта, която показва на света онзи Пловдив, който живеe вътре в нас

Поканен бях - чрез Фейсбук - в едно събитие, за което искам да информирам своите читатели. Който желае може да се присъедини към проявата. Ето за какво става дума:

24 септември 2010 г. от 21:00 до 23:30

Място: Градинката на Джумаята

Създадено от: БНТ-Пловдив

В сърцето на града, градинката на Джумаята, пред кръчма "Пловдив" - символичен дом на артистичната бохема, БНТ-Пловдив Ви приканва да се включите в този празник за сетивата и фантазията.

Пишете рамо до рамо на тематичнитe ни пана, отделете минутка в пловдивската вечер и участвайте в акцията "Голямото писане”.

Голямо то писане, етап от кампанията "Да превърнем кръчма Пловдив в паметник на артистичната бохема", е нашият празник в Нощта, която показва на света онзи Пловдив, който живеe вътре в нас.

VJ Виктор Янков ще ви направи част от нашето шоу, прожектирано върху екрани, а видеата ни ще търсят различния поглед и нова артикулация на класически произведения, родени в Пловдив. Всичко това съпроводено с авторската музика на Венсан.

Няма коментари: