Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 22 октомври 2010 г.

Призив за блогърско цунами във връзка с най-новите скандални разкрития за Георги Първанов

Оценявам горния текст като документ от изключителна важност, поради което го и препубликувам в своя блог, а също така и в хартиеното издание на блога ми, именно във вестник ГРАЖДАНИНЪ - с цел да се прочете от колкото се може повече хора. Препоръчвам и други блогъри да препубликуват текста или да дадат линк към него.

Ето един подходящ случай да проведем мощно блогърско цунами, и то по най-чисти, по нравствено-граждански и по ценностни подбуди, което може да има широк отзвук ако не в българските медии като цяло, то поне в електронната им част.

Досега знаехме, че Президентът на България е сътрудник на комунистическата ДС (филиал на съветското КГБ), т.е. продължава да е зависим от тайната служба на чужда държава, което е недопустимо. Знаехме също, че българският Президент е лъжец, който няма моралното чувство и достойнството да се извини на нацията, че толкова много пъти я излъга, че не е бил агент на ДС. Но ето че днес разбираме, че Георги Първанов, Президент на европейска България, е покровител на убиец и също така закриля един поръчител на убийства, именно закриля бившия главен прокурор Никола Филчев! Защото веднъж Първанов най-безцеремонно скри Филчев от правосъдието, пращайки го посланик в Казахстан, сега пък, разбира се, най-безсрамно продължава да го покровителства и крие от правосъдието чрез своите хора в съдебната система, което е невиждан и нечуван скандал не само у нас, но и в целия свят!!!

Това е капката, която трябва да доведе дотам, че да прелее общественото и гражданско търпение - и самозабравилият се, загубилият чувство за връзка с реалността Първанов да бъде принуден да си подаде оставката и позорно да напусне президентския пост. Щото неговият позор омърсява и осквернява високото достойнство на институцията държавен глава на България, т.е. не е нигов личен позор, а позор на България.

Мисля, че на който все пак е поне малко скъп моралния облик на нацията и на държавата ни, е длъжен да реагира в този момент. Мълчанието и безхаберието ни ескалира позора и безчестието, в което сме изпаднали, щом тъпим безчинствата на Първанов вече цели 9 години!

Няма коментари: