Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 юни 2011 г.

Левичарите у нас са деца, внуци и правнуци на каскетлиите, докарани на власт от съветските поробители

Нещата около оцветяването на "Паметника на Съветската армия" (ПСА) могат да бъдат обяснени по много по-ясен начин от предложения по-горе.

Най-напред трябва да си спомним, че след самосгромолясването си СССР бе запратен на бунищито на историята в буквалния и в преносния смисъл на думата. Свободният свят спечели Студената война.

Можем само да гадаем тогава какви трагедии са се “разигравали” от разпадането му в душите на осиротелите левичари по “всички земни кълбета” и от целия спектър на Лявото - от всички паралели и меридиани. И как няма да е трагедия? Та нали СССР преди разпадането си беше главната им идейна опора почти до края на 1991 г.?! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр.

1 коментар:

Анонимен каза...

Много добър коментар . Цялата политика на левичарите е АНТИ политика . Те са свикнали да рушат и да грабят , да мародерстват , за това и в момента нашите родни левичари , който са "радетели" за социална справедливост /а всъщност са сред най-богатите българи/ непрекъснато се опитват да внушават носталгия към "светлото социалистическо" миналото в хора от моето поколение , хора който дори нямат спомен за него . Постоянно биваме облъчвани от тези същите левичари "колко било хубаво" ... и как трябва да бъдем признателни на "братушките" ...

BlaGovest Ganev