Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 24 януари 2012 г.

Министър Трайков: "Кампанията срещу шистовия газ беше организирана от пиар фирми от чужбина с мощна финансова подкрепа"

Тази сутрин попадам на текст - виж Забраната на шистовия газ ни лиши от коз срещу "Газпром" - съдържащ многозначителни признания на министър Т.Трайков, които потвърждават дума по дума изразявани от тоя блог интуитивно обосновани преценки и позиции; забележително е обаче друго, а именно, че този министър - за който, не мога да скрия, мнението ми е най-високо в сравнение с всички останали бойкови министри - има смелостта публично да заяви това, което е заявил във вчерашното си интервю; наистина е похвална тази честност и храброст на министъра; ето какво е казал Т.Трайков:

Решението на Народното събрание да забрани безсрочно търсенето на шистов газ у нас лиши България от аргумент при преговорите за нов газов договор след 2012 г. с руския монополист "Газпром". Това коментира министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков в понеделник пред бТВ.

"Винаги, когато преговаряш, е добре да имаш повече аргументи, сега имаме с един аргумент по-малко", заяви Трайков и посочи, че в момента актуалната цена на микса, по който страната ни купува газ от внос, е над 500 долара за 1000 куб. м., докато в страните, които добиват на място шистов газ цената е 100 долара. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не ме интересува какво казва министър Трайков, а какво пише Бачо Кольо!

Bacho Кольо каза...

Алооооу, Анонимния! Ти да не мислиш, че си еднствения, който се интересува от моето мнение за шистовия газ. Ама това мнение пари струва, бе аланкоулу!