Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 16 март 2013 г.

Искат завинаги да откъснат България от западния свят - и да ни върнат в хищните лапи на руската имперска медведица!

ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НЕЩО СЪДБОВНО ВАЖНО:

Вече си имаме национал-комунистическо, червено-кафяво, руско-българско и ченгесаро-кагебистко "революционно движение", което ще прави всичко, което е по силите му, за да откъсне България от западния свят и да ни върне в жестоките прегръдки, в хищните лапи на руската имперска медведица. Това трябва да се знае от всички, които обичат България и искат тя да стане един ден модерна, силна, независима и просперираща страна в рамките на западния свят - а не да бъде губерния на тираничната и деспотична Империя, що е на североизток от нашите предели!

Прочее, вчера гледах в предаването на Милен Цветков как един комуноид с "най-светли национал-комунистически убеждения" громеше Иво Инджев, че бил изказал съмнения относно т.н. "лидери на протестите" - и, респективно, лъжеше най-убедително, че никой не ги бил организирал тия протести, че той бил там само като "ангажиран гражданин", вълнуващ се, видите ли, от българските проблеми и пр. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: