Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 20 март 2013 г.

Гледайте филма "Приключено по давност" на М.Петрова: филмът, който нито една телевизия не желая да излъчи

Тук можете да гледате филма, който хвърля изобилна светлина върху начина, по който кукловодите организират и дирижират нашия епохален и все още незавършил български преход:


Приключено по давност / Closed by Prescription... by pemobg


Приключено по давност / Closed by Prescription... by pemobg


Приключено по давност / Closed by Prescription... by pemobg

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Този филм е една типична комунистическа манипулация .Смесица между истина и откровени лъжи.И видиш ли :"филмът, който нито една телевизия не желая да излъчи".Айде стига с комунистически номера.Тогава ,когато "сделано в ссср" беше ,му направиха подобаваща реклама национално медийно.А Луджев с "нов избор" с финансиране от СИК в принуден съюз с ВИС под "ръководството" на "Мултигруп",с цел разбиване на СДС гласове и хоп Жан на власт .КПСС ,БКП - ура другари "демократи".

Анонимен каза...

Това е бълнуване на конспиролози и параноици, няма и не може да има никакви „кукловоди”, които да дирижират българския преход, защото комунизмът рухна през 1989, СССР се разпадна през 1991, КПСС беше забранена и дори в Москва дойдоха на власт демократи-антикомунисти, с което настъпи края на историята и в света се възцариха либералната демокрация и вечният мир.

България днес се управлява от (яростни) антикомунисти, комунистите са в миша дупка и по-ниски от тревата, а българският преход отдавна свърши, най-късно с приемането на страната в НАТО и ЕС. Е, може да има някакви стари кадри и кръгове на БКП и ДС, които се събират по разни апартаменти и ресторанти и фантазират как да пречат на българската демокрация, но едно е желанието, друго са възможностите. Българската демокрация е прекалено мощна и при това разчита на подкрепата на непобедимата Америка, така че това са обречени, жалки, смешни и пренебрежими усилия.

Българското настояще и бъдеще са светли.

На всеки, който твърди нещо друго, му хлопа някоя дъска или пък съзнателно или несъзнателно служи на мракобесните ретроградни комунистически сили.

Анонимен каза...

"СИК" и "ВИС" - "бойните отряди" на двата "клана" Луканов ,Дойнов завладели България "чиста и свята перестроена".Кой от "Двата" властва сега?? "Конспиративни теории"."Който му къса паметта,рискува да си се върти все така в адско кръгче".СИК и ВИС се изтрепваха по между си,но когато "за общото благо" на хиените "комунисти" прекръстили се "вълкът кожата си мени,нрава не" в "социалисти".Е от "бойните отряди" много "жетва паднаха - умри млад,за да бъдеш красив труп".И "демократична комунофашиска България".Ура другари "демукрати".

Анонимен каза...

Комунистите били паднали от власт,преход към демокрация било имало.Не ЛЪЖА,нито за секунда неса изпускали власта сатъните,нито за секунда.И Русия била забранена "комунистическата партия",само дето КГБ на власт.КГБ нищо общо няма с КПСС.

Анонимен каза...

Хубаво е, че все пак има скептични гласове, защото с втория пост исках да изразя конвенционалното мнение на Изток и особено на Запад за рухването на комунизма и т.нар. „преход”, което e наистина гротескно. В действителност цялото рухване на комунизма е чиста фикция и комунистите наистина не са изпускали властта нито за миг. Но анализът не може да спре дотук, а трябва да отговори на един ключовия въпрос:

Ако комунистите никога не са изпускали властта, за какво тогава им притрябва да симулират своето падане през 1989-1991? Защо просто не продължиха по старому, както например в Куба, Северна Корея, Виетнам и Лаос, дори в Китай, където има икономическа, но почти никаква политическа либерализация? С каква цел бяха направени промените?