Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 30 юли 2014 г.

Круизна почивка – защо си заслужава



Чували сте, че една круизна почивка излиза златна. Затова и не сте проверявали по-обстойно какви са условията. Просто смятате, че това е глезотия, без която можете да минете отлично. Прави сте. Наистина не е задължително да сте се качвали на круизен кораб през живота си. Това нито ще ви попречи, нито ще ви направи нещастни. Истината обаче е, че круизната почивка може да бъде много изгодна и да ви зареди с енергия и нови впечатления; да ви срещне с нови хора, а и ще обиколите няколко държави за 10 – 15 дни.

Излиза ви по-изгодно да почивате на круиз

Плащате наведнъж нощувки, пътни и храна. Можете да пропуснете организираните екскурзии на сушата, които се заплащат допълнително, да се въоръжите с карта и да обикаляте сами.

Ако хванете намаленията за ранно записване или се възползвате от оферта в последната минута, вашата почивка ще е направо евтина.

Можете да изберете тематична почивка

Някои круизни кораби правят пътешествия, посветени на музиката, други на кулинарията, на вината или пък на театъра. Има круизи за младежи, пенсионери, семейни двойки, младоженци на меден месец или пък за необвързани. Програмите са богати и трябва само да изберете тази, която съвпада с вашите интереси.

Намирате нови приятели

Ако сте на тематичен круиз, то е ясно, че ще срещнете хора, чиито интереси съвпадат с вашите и ще се забавлявате заедно. Какво по-добро начало на едно ново приятелство?

Прегледайте офертите за круизи в сайтове като Procent.bg и стягайте куфарите. Ще ви хареса!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: