Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 31 юли 2014 г.

Вкратце за какво гласувам, за какво се боря, какво искам, какво бъдеще смятам че трябва да имаме ний, българите



Ето какво отвърнах на един лъжлив комуноид (то нелъжливи комуноиди няма де!), който е събрал общност и я учи, че немало било смисъл да се гласува, че демокрацията била "глупава работа", че никога нямало било да се оправим и прочие; говори им, а те с телешки възторг кимат с глава и радостно го хвалят за лъжливата и коварна "мъдрост"; която им продава; на този лъжец му отвърнах ето какво като ме запита за кой съм бил гласувал и какво съм бил постигнал - щом държа, че трябва да се гласува:

Винаги говоря и пиша само от свое име. По въпроса: винаги съм гласувал за десните политици у нас (СДС, ДСБ сега РБ), никога не съм съжалявал за избора си и постигнах ето какво: България вече е страна, достойна да е в ЕС и в НАТО, сиреч, бе изскубната от смъртоносната прегръдка на руската мечка - и има всички условия, при разумно дясно управление да стане просперираща европейска страна със заможен и доволен народ.

Стига, разбира се, платените руски мекерета като теб да не пускаха такива мухи в главите на нашенците, а именно, че немало било смисъл от демокрацията, че не требвало било да се гласува, че ако не сме се били върнали в руската комуноидна кочина, нямали сме били бъдеще и прочие...

Сфана ли, таваришч, за какво гласувам, за какво се боря, какво искам, какво бъдеще смятам че трябва да имаме ний, българите?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: