Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 31 юли 2014 г.

Кучетата безусловно са по-добри от хората...

Ние, българите, се делим на партии и по този признак: противници и привърженици на кучетата и на кучкарите, на хората, дето обичат кучета и отглеждат кучета. И между ти ядва непримирими лагери периодично се водят страшни словесни войни. Има и партия на приятелите на котки и врагове на котките.

Има приятели на животните и неприятели на животните, такива, дето обичат животните само доколкото някои от тях стават за ядене. (Апропо, дали противниците на кучетата не са такива само защото у нас не ядем кучета?) Както и да е, темата е голяма, ето какво дръзнах да кажа в една такава междуособица във фейсбук, разбира се - с оглед да налея малко масълце в огъня на спора:

Кучетата безусловно са по-добри от хората. С изключение на ония кучета, които са направени зли - направени са зли, възпитани са в зло пак от хора...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Животните нямат съзнание, нямат чувство за морал и затова не могат да бъдат "добри" или "лоши". Почете малко книги по психология и ще ви се изяснят нещата. Така звучите като някое необразовано хипи.

Тотю

Ангел Грънчаров каза...

По-добре да звуча като необразовано хипи отколкото да звуча като идиот - както звучиш ти, щото се обаждаш без изобщо да си разбрал за какво става всъщност дума :-)

Анонимен каза...

котките също са по-добри ;)

Ангел Грънчаров каза...

Котките са миловидни служителки на Сатана, но това е друга тема :-)