Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 юли 2014 г.

Моят акаунт в системата за преводи PayPal проработи!

Добре дошли, Ангел Грънчаров!

Последно дневник в 24-ти юли, 2014 02:49 PDT
Тип на профила: Premier Upgrade Status: Verified Limits

PayPal баланс: € 6.18 EUR Конвертор на валути

Наличен баланс в EUR (първична): € 1.50 EUR
Общ баланс (всички валути, достъпно и в очакване) се превръща в евро: € 6.18 EUR

EUR (Основно) € 1.50 EUR
USD $ 6.46 USD

Най-сетне успях да проверя, че моят акаунт в системата за преводи PayPal работи! След много усилия (при мен, кой знае защо, трудно става всичко, изглежда е от възрастта и съпровождащото напредъка на годините малоумие!) успях да се регистрирам, да извърша всички ония процедури, за да се задвижи системата. Впрочем, който иска да подпомогне блога или списание ИДЕИ, може да се възползва и от тази лесна система за преводи, в страничното меню (отдясно) на блога има форма на PayPal (ДАРЕНИЯ) където можете да се възползвате и да дадете лептата си. А иначе за обикновен превод просто трябвало да използвате моя имейл, той е angeligdb {at} abv.bg (изписвам го така за да не засекат имейла ми машините за търсене на имейли и да почнат после да ми пращат спам).

Това е! Всичко добро! Предварително благодаря на ония, които ще подпомогнат блога, неговия автор и сп. ИДЕИ, по което моя милост като главен редактор работи изключително много, и то съвсем безкористно.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: