Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 21 август 2014 г.

Бълнуванията на един промит комуноиден мозък в целият им блясък!



Написаното по-долу и снимката са взети от сайта, който е любимо място на комунистическите уроди на България, подстрекатели на войни и горещи привърженици на най-новите путински опорни точки по въпросите от международното положение: ANONYMOUS BULGARIA. Аз лично по-голяма комунисто-комуноидна уродщина не съм срещал, вие ако сте срещали, поправете ме:

СлужЕбната министърка на образованието Румяна Коларова, която Плевнелиев назначи, беше постоянен агитатор и пропагандист в полза на соросоидните протестъри от дансуитсорос из сутрешните и вечерните телевизионни блокове. През декември 2013 г. тя стана секретар на Роси Соростутката за връзките му с "гражданското общество" (от соросоиди).

Публично известно е, че Коларова е тясно свързана с ДСБ (Айше Костов и Рамадан Кунева) и е осребрила не един договор с Костов в предизборните му кампании. В тях тя играеше двойна роля – първо като социолог тиражираше захаросани проценти за партията му, а после – вече в качеството на политолог! – коментираше защо тези очевидно раздути прогнози за изборните му успехи, са съвсем логични в светлината на неговия „реформаторски гений“. Не е известно да се е покаяла за тиражирането им след изборните неуспехи на ДСБ, които доказаха, че Синята джука е вмирисана и червясала манджа с грозде.

При кабинета "Орешарски" Коларова "тръбеше" за някаква "нестихваща протестна вълна в страната", макар че "протестърството" не излезе извън очертанията на жълтите павета в София. Тя не спря да хвали Плевнелиев и неговата минетаджийска политика диктувана от Вашингтон. "Президентът доказа, че е десен политик", заяви тя пред БТВ миналата година с олигавена муцуна.

Не случайно е назначена за министър на образованието, което от 15 години е предоставено на частната западна фондация "Отворено общество" за обезбългаряване, удобна за САЩ смяна на историята, насаждане на омраза към българите от цигани, бежанци и др и т.н., все "чудни" неща. Коларова е неколкократен стипендиант на американски тинк-танкове. В официалната й биография е записано, че е стажувала в London School of Economics and Political Science, в New School for Social Research (Ню Йорк) и във флорентинския European University Institute. Председател е на УС на „Център за изследвания и политики за жените“, създаден от Институт „Отворено общество“.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Absoluten 4erven Idiot!!!

Ivan Palabuykov