Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 септември 2014 г.

Въпросът за независимостта на България си стои открит



Svetoslav Alexandrov каза: 22 септември - ден на Независимостта. Честит празник! Но аз не празнувам, защото не чувствам, че сме независима европейска държава. А най-лошото е, че много хора не го и осъзнават колко отвратителна е настоящата ни зависимост от Русия.

Ангел Грънчаров каза: Не сме независими. Изцяло,дори варварски сме зависими от Русия и от КГБ. Факт. Горко ни ако не си извоюваме независимостта - този път от Русия. Ние сме следващата жертва на руската имперска офанзива или експанзия - след Украйна.

Ако "злодеят" Костов не ни беше натикал в ЕС и в НАТО, България вече нямаше да я има. За момента ни спасява членството в тези две организации. Но България ще бъде първата натовска и европейска държава, която ще стане обект на руската агресия. Ако вече не сме станали такъв обект де, но това тепърва ще се усети и осъзнае.

Ние като руските котлони загряваме много бавно...

В тази връзка прочети поне ето това - ако истината по тия въпроси изобщо те вълнува: Прикриваме 105 г. зловещата роля на Русия за Независимостта

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Unknown каза...

Абе на тебе колко ти платиха да напишеш тая глупост ,поне едно благодаря да беше казал на руснаците че иначе щеше да се казваш по друг начин и майкати щеше дая опъват от време на време рязани кочове!!! Или май неси ходил в училище ,вземи та гледай време разделно да та ти просветне ,че европейците 500години ни гледаха как ни колят и бесят а неим стискаше да спрат турците , оооо забравих те бяха дори приятели ,ама на теб май историята ти се губи

Unknown каза...

Че сме зависими вярно е ама щото костовци и други ЕВРОЛИЗОГЪЗЬОВЦИ разпродадоха на концесии всичките ни газови петролни и златни находища ,и то не на руснаци а австрийски германски английски и американски холдинги,
Ако бяха руски бих се саглъсил с теб а то какво кой ни исползва благата, защо да ни е виновна Русия че ни продава това което продадохме на Европа за жълхи стотинки ли ?
За това че европа ни затриха енергетиката ли ?
Щото била остаряла техника ли или щото бяхме конкуренти на Европейския пазар???
На Европа държави с конкурентна продукция не и трябват ,трябват им пазари страни без продукция че да има каде да си пласират глупостите. Да може да ни вземат руските пазари които така охотно взеха от нас със разти квоти и тен подобни глупости, а сега се вкиснаха като русия затвори кепенците , че и плашат сърбите да не им вземат руския пазар че видиш ли там имало фирми които си имали договори ,че ако изнасят за Русия да се замислят за кандидатурата си за Европа

Unknown каза...

Чудя се как може да има такива неуки и невежи хора, абе вземете малко и се замислете ,имате глави на раменете.
Какво имахме преди да влезем в европа и какво имаме сега ,какъв експорт имахме преди и имаме ли изобщо сега ,помислете и за това кой ни взе пазарите в русия ????
-май същите които ни сложиха квотите?????
Същите които изкаха да се надупим като хората , че да може да нямаме нищо сега
А ако го имаме сани го взели на концесии за по 100години
Та от кой сме зависими сега ???????
РУСИЯ ИЛИ ЕВРОПА одговорът е за първокласник

Ангел Грънчаров каза...

Първо, руски патриотино, се научи да пишеш на български; или направо пиши на руски, ако знаеш руския правопис по-добре, щото българския съвсем не ти го бива. В АТАКА ви приемат със свидетелство за неграмотност ли, ето това се питам.

http://ivo.bg/2014/09/22/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0/

Ето тук Иво Инджев е написал самата истина по въпроса, заглавието е Празник на лъжата за българската независимост.

С путинско-атакистки пропагандистки простотии не се занимавам. Иди разправяй тия идиотщини в кръчмите, някое пиянде може и да се заслуша. Тук идват и четат този блог културни и мислещи хора.

Ангел Грънчаров каза...

И тази статия е добре да се прочете: http://www.kasparov.ru/material.php?id=541D22EBDA226

Анонимен каза...

Когато човек не може да отговори, пуска линкчета.

Анонимен каза...

Как така зависимост от Русия на страна, членка на ЕС и НАТО? Конспиративизмът не прощава никому… Това с лека ирония и сарказъм, защото моите постове, в които настоявам, че България и другите посткомунистически страни продължават да се контролират от Москва, неизменно се етикетират от Ангел Грънчаров като „конспиративизъм“. В действителност почти всеки негов пост в блога издава толкова клейменото от него конспиративно мислене, вкл. и в неговия личен живот, така например той е убеден, че има заговор за неговото отстраняване от училището и при това нещата според него са с политически подтекст. Като философ обаче той забравя за бръснача на Окам: entia non sunt multiplicanda preater necessitatem. Но за него същностите явно трябва да се увеличават, понеже вече е необходимо и простите обяснения не работят. Надявам се това да не бъде изтълкувано като дребнаво заяждане, а да послужи за размисъл.