Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 31 октомври 2014 г.

Путинска Русия решително се връща в Средновековието




Жана Пенчева: Целият руски народ да тръгнат да се моли за да спасят рублата...

Ангел Грънчаров каза: Простете, а нашите рубладжии и те молят ли се за спасяването на рублата? Щото ако рублата се издъни, що ще правят тогава рубладжиите ни? Сидеров дали няма да организира и у нас молебени за спасението на рублата, горкият, щото без рублата как ще може да съществува занапред?!

Та мисълта ми е: дали не е време и ний да взаимстваме от тъй ценния съвет... пардон, руски опит?!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Историята учи, че всяка книжна валута, непокрита с ценни метали, рано или късно се дъни, средно след около 20-30-40 години, така че в крайна сметка не само рублата, но и всички други валути по света начело с долара ще рухнат и не мисля, че някакви молебени ще помогнат. Когато се действа в разрез със здравия разум, резултатът не може да бъде друг, освен хиперинфлация и икономически колапс.

За подробности консултирайте например страницата и книгата „Paper Money Collapse“ на финансовия анализатор Detlev Schlichter.

Анонимен каза...

Мисля, че още Волтер е казал: всяка хартиена валута накрая се връща към своята истинска вътрешна стойност: 0.

Ангел Грънчаров каза...

Значи не само рублата, но и доларът непременно ще пропадне, това ли са най-новите опорни точки на Кремъл, другарю конспиративисто-кагебист?! :-)