Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

"Народният трибун" на социално слабите, пардон, на умствено слабите - ако искаме да сме съвсем точни

Егати гнусната шушумига, не се посвени и името Божие да оскверни за мръсните си кариеристично-меркантилни цели!

Тоя на плаката, ако не знаете кой е, ще ви съобщя: това е "политикът", с извинение, наречен "златният пръст", това е един от нашите милионери, направили парите си с покупко-продажби в парламента (и с парични подаръци в рубли от господарите му от Москва). И с протекцията на чекисто-кагебисто-ченгетата де, как иначе някой може да преуспее толкова у нас?!

Пардон, той е много загрижен за бедните и страдащите, той е "народният трибун" на социално слабите, по-скоро на умствено слабите, ако искаме да сме съвсем точни.

И това човешко падение се представя за "патриот" и си има хиляди симпатизанти?!

Майко Българио, прости, че тия руски мекерета се зоват "българи", сиреч, оскверняват името ти...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Това е мръсният комунистическо-мутренски и рубладжийски парцал Сидеров!

Spasimir Ignatov

Анонимен каза...

В Източна Европа е пълно с подобни проруски „националисти“, само че те вече са много силни и в Западна Европа – Англия, Франция, Германия, Холандия, Скандинавия и т.н. и при това и там Путин е техен кумир, понеже се представя за консерватор-защитник на традиционните ценности. Дори сред американската десница Путин има все повече привърженици. Така че България и Сидеров не са бяла врана.

Tактиката на комунистите е не само да контролират левите, които са традиционно проруски, но вече и сегменти от крайната десница.

Анонимен каза...

Със Сидеровски много си приличате, Грънчаров. И двамата залагате ИЗЦЯЛО на емоцията, а за разума не давате счупена пара.
Вие сте, така да се каже, огледални образи един на друг.

Анонимен каза...

Забележете как е поставен надписа - все едно Волен Сидеров е сам Господ Бог.
Какво безочие...

Анонимен каза...

Госпут бок! Ужас!