Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 4 юни 2015 г.

Не циганите са проблемът на България, а комунистите, ченгетата, техните наследници и марионетките им в политиката и в "правосъдието"


Не циганите, а политиците циганизират България, Автор: Даниела Горчева, специално за Faktor.bg, снимка: Ани Лозева

Невежеството и отказът от правосъдие са най-страшните проблеми в България

Циганите, както и българите и всички български граждани са жертви на един преобладаващо престъпен преход, последвал едно десетилетно престъпно нелегитимно управление.

България се "циганизира" не заради циганите. А заради българските политици, които пък са продукт на българското общество, защото не ги внасяме от Марс.

И те, българските политици не са цигани. Чисти българи са. Но са стигнали са дотам в циганията си, че ходят по врачки и ръсят пътища със захар против магии и прокоби. Да напомням ли, че Държавна сигурност беше превърнала петричката врачка Ванга в институция още по времето на правешкия диктатор и възвишената му "просветена" щерка? Но това само да им беше кусурът, със захар да ги наръсим. Не циганите са проблемът на България, а комунистическата номенклатура и репресивните й органи, обслужващият ги персонал и техните наследници – ето това е същинският проблем на България. Заради липсата им на морал и изобилие на наглост. До ден днешен.


Невежеството е проблемът на България

И това е проблем номер едно! Защото невежеството произвежда не само бъдещи безработни хора, които утре - вместо да работят и да издържат с данъците си пенсионерите в страната, ще виснат като воденичен камък на социалните служби. Защото произвежда хора, които или ще станат жертва на престъпност, или самите те ще станат престъпници. Защото произвежда бъдещи роби лесни за манипулация и неспособни да се грижат за себе си и да бъдат полезни на обществото. Всичко това е следствие от невежеството. А в България неграмотността – и далече не само сред циганите, а и сред българите, е вече потресаващо висока.

Когато у нас се проумее, че не може НИТО едно дете, повтарям: НИТО ЕДНО дете да отсъства не изобщо, а НИТО един ден от училище без уважителна причина, когато задължителното – от 5 до 18 годишна възраст образование стане качествено и стане приоритет на тази държава, когато всеки един от нас се (само)образова и се научи да мисли самостоятелно и критично, ето тогава ще започнем лека-полека да се оправяме. Тогава ще имаме образовано разумно общество, което ще избира и ще контролира образовани, морални и отговорни политици.

Дотогава ще ни използват да се бием помежду си, докато ни обират - тоест, докато властимащи режат клона, на който всички седим. Понеже тези двойкаджии, които са ни управници така са се захласнали в настоящето си на крадци, че не виждат бъдещето си. И не разбират, че като довършат делото си, ще цопнем всички (заедно с тях барабар!) в ямата, която е под клона, на който едвам сме се закрепили ( и то сме се закрепили не по наша заслуга).


На ЕС и на НАТО може и да им отмалеят ръцете да ни придържат и тогава ще се сурнем обратно я в преизподнята на гражданската война, я в нещо подобно на украинския сценарий, който Русия на Путин им сервира, я на поредното

авторитарно или тоталитарно управление

С тази разлика, че този път може и да не оцелеем. И няма нужда да носим бучки захар на някоя Ванга, за да ни предрече горното.

Циганите били имали незаконно построени къщи. А паметникът на Съветската армия и този саморазрушил се „паметник“ на културната номенклатура пред НДК законни ли са? Не! Но общината не само че не ги събаря, ами ги пази с камери и полиция! А тия нароени из бившите зелени площи на града високи сгради из София законни ли са? Не! Но общината издава разрешения за строеж, престъпвайки закона! А бетонът по морето и по планините законен ли е? Не! Но иначе как ще се изперат парите на българската мафия? А природата и законите - кучета ги яли! (Прочети ДО КРАЯ)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: