Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 2 август 2015 г.

Трябва да правим нужното да се родят и възпитат колкото се може повече свободолюбиви хора - тук е разковничето, тук е и спасението ни!



Тази картинка, която съм направил преди доста време и съм поставил във фейсбук, е харесана от 203 човека и - внимание! - е споделена 1 245 пъти!!! Реших сам да я споделя отново и при това да я допълня с нещо, ето с какво:

Ето какъв ни е проблемът като общество - липсва тази "критична маса" от свободолюбиви хора у нас. Трябва да правим всичко нужно че да се родят и възпитат тези хора - тук е разковничето, тук е спасението! Един такъв свободолюбив човек със самото си присъствие вече променя ситуацията около себе си, светът вече не е същият щом него го има, давате ли си сметка до какво води това в крайна сметка?!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: