Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 29 август 2015 г.

Страхотна статия от И.Инджев! Право в десетката!!!



Ре(д)акционна статуя, от ИВО ИНДЖЕВ

Един ми вика: „като ги кльопаш толкова, бегай при бежанците!”. И е прав. Убедих се от „Икономист”. Това е списание, а не некой български министър, па макар и със златен ланец.

Гледам у „Икономист” некъв олигрофренд на бежанците написАл да ги пускаме бежанците. И това у нас? В страната дето ги хващаме, а те ги пускат, както вика бат’ Бойко?

Нема да ви пускам статията. Който иска, да бега у бетеато да я чете. Тези предатели на българщинАта, дето Инджев им беше директор (и още не могат да се оправят от този шок) са я превели, а соросоидите от „Дневник” грантаджийски са я публикували. И оня Иван Бакалов в неговото вестниче – също. Ама к’кво да очакваш от предател, който се съди с Блъсков, кара се с Недялко, пуска русофобски статии и на всичко отгоре написАл (и той като мръсника Инджев) лоша книга за Бойко на неговия гръб (така казА за него Бойко по нова:„ пише си книгите на мой гръб”!).

Обаче статията е полезна за изтрезняване и ще ви я разкажа.

НаписАл, значи, олигофренда му с олигофренд, че Европа застарявала и имала нужда от свежа работна сила. Емигрантите били предимно млади хора и било доказано, че имат хъс за работа, носели нови умения, много повече били склони да отварят нов бизнес от местните, и работата ги карала да общуват с тях и така да се интегрират повече.

Брей, да му се не види! Че що не си ги вземе у дома да си ги интегрира? Ние тук сме най-застаряващите , ама стареем с достойнство като оркестър на „Титаник”. Не даваме друг да ни дави. Сами ще се цамбурнем и пак нема да позволим нек’ви чернилки да ни се бъркат как точно да потънем. А те нека си пеят там „Я елате, пиленца, при батко”!

Имаме си ние черни и млади повече от достатъчно- да си ги вземат и тех, като им требват толкова. Ако си ги вземат ние тук може в боклуците си да се заринем. Нема да ги събираме, щото не сме чернилки, а горд народ, наследник на траките, дето се радвали и смеели на погребение. Но боклуците им не щем.

И за ценностите на Европа написАл, олигофренда му. Ама се издава кой го подкокоросва. Да сме си спомнели за бежанците и американския пример в интегрирането. И три града дава за пример, все англосексистки: Лондон,Ню Йорк и Ванкувър.

Не знам за Ванкувър, но Ванката (дядо Иван) ще ги оправи, ако господ не ги убие преди това. Нали им каза братушката по телевизора, че могат да бъдат изпепелени от руските ракети.

Е как да не ги мразим толерастите? Братушките горят еврогейските храни и цветя, прашинка от еврогейски прах за пране в очите на православните ни братя не дават да проникне, а толерастите от запада искат цели орди бежанци да проникнат в нас.

Ама била нищожна бройката на бежанците в Европа- по един се падал на 1900 европейци. Докато в Танзания от десетки години търпели стотици хиляди бежанци без да се оплакват, а в Ливан всеки четвърти бил от Сирия.

Абе, олигофренд. Че това бежанци ли са? Те са си същите чернилки. Преплитат си езиците и религиите. На мен като ми дойде у София бежанец от Пловдив, като Никито Бареков, аз оплаквам ли се? – плюли сме си в устата с него! Той така се интегрирА, че даже по-софиянец станА от мен и заплашваше от екрана да пали тракторите на селяндурите, да им реже гумите лично, щото му пречат с протестите си да се бъхти честно за има-нема неколко милиона годишно. ПратихмЕ го да се интергрира и в Европа, та да им дойде акъла, и да не пишат повече олигофрендски статии.

А те едно конгречулейшънс не казват, че им пратИхме най-доброто от нас: ни език може да преплете с тях, ни дядо си Николай Пловдивски ще предаде набожно!

Гледам, олигофренда не се е подписАл с името си под статията в „Икономист”. Ще рече - статията е ре(д)акционна. И аз тогава нема да се подпиша под ре(д)акционната си статуя. Ше си стоя на пиедестал безименно от името на народа. Па да видим на кого ще верва тоя народ, дето е бежанец от еврогейското иго от милата си рОдина и избега нарочно при врага (нема да бега на Изток да пречи на братушките, я), за да го накаже за колониалното еврогейско поробване и да го интегрира едно убаво по родните му места. Та да видат там- лесно ли е да си българин у България.

Тук е пълно с българи и пак не се оплаквам, а те там с едни български бежанци, шепа хора в еврогейското море (един на 1900, нали така - с вашите камъни, по вашите кратуни, еврогейове такива), не могат да се оправят.

Ама съвети ще ми дава, олигорфренда! Че аз съветите ги обичам ама ако са съветски. Щото не със съвети са ме хранИли, а със съветски чугун от Кремиковци толкова петилетки. Бетон съм, стомана (де)легирана от братушките!

Да живее Сталин!

(Малко се превъзбудИх, ама не можах да се стърпа при спомена за чука и сърпА)!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: