Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 25 август 2015 г.

Мекерето Сидеров превъртя: НАТО използвало "специални фекалии" за да атакува малкото останали руски туристи на плажа на Лозенец!



Сидеров надмина себе си, време е психиатричните органи да се задействат и да си изпълнят дълга, вижте какво твърди руското мекере Сидеров в прав текст, говорейки за замърсяването на плажа в Лозенец:

... Оказа се също така, че става дума за планирана операция, изисквала да се докарат "специални фекалии" през океана.

"Сега, аз след като знам каква строга програма и колко милиони, поне на хартия, отидоха за пречиствателни станции, не мога другояче да тълкувам тази новина, освен че НАТО са пуснали някакви специални фекалии може би. Те си носят със себе си при ученията цистерни с фекалии и са ги пуснали нарочно, за да отровят плажа."


Силите на НАТО използвали "специални фекалии", за да атакуват малкото останали руски туристи

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: