Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Знаете ли защо старата столица на Русия вече може да се преименува на "Санкц Путинбург"?



Иво Инджев пак е написал унищожителна статия в блога си, представляваща директно попадение право в десетката, използвайки при това руски пропагандни камъни, които удрят непосредствено в крайно твърдата, прекалено лъжлива кагебисто-путинска и железо-бетонна комуноидна руска глава; ето, четете, порадвайте се, наслаждавайте се:

Санкц Путинбург, Автор: ИВО ИНДЖЕВ

След като днес на практика започнаха да действат руски търговски санкции срещу стоки от Турция (която отказа да се включи в западните санкции срещу Русия), ще бъде справедливо да си спомним причините за лавината от двустранни и международни санкции, с новините за които ставаме и лягаме вече втора година. Само факти.

През март 2014 г. , възползвайки се от слабостта на миролюбивата Руска федерация, специално подготвени украински части нахлуха на руска територия, с цел да я окупират и анексират на основание на историческия факт, че Киевска Рус е създателка на Русия и има законното право да предяви претенцията си към всяка част от уж руската земя. Оранжеви човечета без обозначителни знаци нападнаха руски казарми и учреждения, които, поради безвластието в Москва и предварително взетите мерки от страна на украинската агентура в тях, бяха заварени напълно неподготвени да окажат съпротива. Могъщата украинска армия се включи по въздух, суша и море, но украинският фашист Порошенко (избран по-късно за президент милионите украински фашистки избиратели) отказа да признае украинската роля в окупацията, поне до нейното успешно завършване, когато с гордост си призна как е преметнал целия свят с лъжата, че нямал нищо общо с оранжевите човечета.

Украинското вероломство, разбира се, породи остро недоволство в ЕС и САЩ. Ето защо те наложиха санкции на миролюбивата Руска федерация, жертва на фашистката украинска хунта. Москва използва законното си право на самоотбрана и наложи санкции на собствения си народ, лишавайки го от вноса на западни храни.

В желанието си да отклони вниманието на света от факта, че не участва в западните санкции, Турция реши да се намеси военно в размирния руски кавказки регион, бомбардирайки гранични райони на миролюбивата Руска федерация. Турция се реши на тази интернационална помощ в борбата с кавказкия екстремизъм в резултат на факта, че Русия много иска, но понеже е истински демократична държава, не може да спре свободното движение на хиляди бойци към Близкия изток. Както е известно, Руската федерация няма служби за сигурност и това обяснява защо властите не могат да попречат на този експорт в особено големи количества.

В резултат на серията турски въздушни провокации срещу миролюбивата Руска федерация, обяснени лукаво от Анкара като „грешки в навигацията”, се стигна до постоянно напрежение по турско-руската граница, което ескалира до свалянето на руски бомбардировач на граница между Турция и Сирия. (Прочети ДО КРАЯ)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Bacho Кольо каза...

Статията на Инджев наистина е унищожителна, но и тя не дава отговор на двата унищожителн въпроса:

1. Кой е олигофренът, издал заповед за сваляне на руския самолет?
2. Къде точно ще бъде обесен - в Анкара, пред мавзолея на Ататюрк или в Истамбул, пред входа на Сюлейманието?

На тези въпроси сега чака отговор всеки честен човек. И агаряните от Анадола не могат да отлагат дълго с отговорите...

Ангел Грънчаров каза...

В Москва най-вероятно ще бъде обесен. Руските комуноиди са по бесенето. И по убиването. Вие, българските подлоги, ще им държите сапуна.

Апропо, турците дадоха хубав урок на путиноидите: държавните граници са за това да се спазват. Не остана държава, с която Путин да не се е скарал. Или да не е нападал. Държи се като хулиган на международната арена. И ще свърши като друг такъв един държавен хулиган: Кадафи. Такава ще бъде и неговата съдба.