Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 28 ноември 2015 г.

Р.Кънев получи най-сигурния атестат за нравствена чистота, приличие и достойнство



Когато доказано мръсен вестник (като в случая), когато същински медиен парцал или гнусна пачавра почне да полива с мръсотия даден човек (особено пък политик), което означава, че изпълнява щедро платена поръчка на враговете на този политик, то това вече е сигурен атестат за чистотата и достойнството на този политик или човек. Да те плюят доказани мръсници е своеобразна похвала и атестат, че си честен, достоен човек. Да те хвалят доказани мръсници представяте ли си в такъв случай какво е? :-)

Съвсем разбираеми са нещата когато доказани медийни лъжци, мерзавци, мръсници, мекерета и щатни оплювачи се захванат да плюят даден човек и политик: това това означава, че просто сме свидетели на изпълнението на мръсна поръчка, а обектите на подобен род поръчки по този начин, повтарям, сякаш един вид получават атестат за нравствена чистота, приличие и достойнство.

Освен това от времената на древен Рим се знае, че хомосексуализмът е престъплението на ония, които не могат да бъдат обвинени за никакви престъпления, които нямат никакви престъпления, които са неспособни да извършат каквото и да било престъпление. Ако Радан Кънев беше съгрешил някъде, в някаква област, примерно беше взел подкуп или нещо подобно, ако беше аморален и пр., тогава непременно щяха да го ударят там; но той явно не е и затова, в затруднението си, таваришчите мерзавци са били принудени да си измислят въпросното "престъпление на тия, които не могат да бъдат обвинени в никакво престъпление".

Тъй че ако до този момент съм имал някакви съмнения спрямо Р. Кънев, примерно за правотата на политическите му позиции или за мотивацията му да направи едно или друго нещо, някакъв компромис и пр., от този момент, след като мерзавците и мекеретата се нахвърлиха така злостно и грозно върху него, той, признавам, ми се издигна безкрайно много в очите. Ако беше мръсник истинските мръсници нямаше толкова много да го мразят...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: