Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 27 ноември 2015 г.

Не Турция, а Русия е естествен съюзник на "ислямска държава", причината е че и двете до смърт мразят Запада и неговите ценности



Другарят рублопоклонник Мартин Карбовски цитира едно друго руско мекере, именно Ангел Джамбазки:

"Турция и Ислямска държава са най-близки съюзници. Обречени са на сътрудничество. ИД е инструмент и оръжие на нео-османистката експанзия на Ердоган в Близкия изток и на мечтата му по възраждане на Османската империя. Днес Турция и Ислямска държава все повече се сливат в едно. В превръщането на кемалистката светска Република Турция в Ислямска държава Турция, оглавявана от султан Ердоган."

(Виж: Ислямска държава Турция, Автор Ангел Джамбазки)

Кратък мой коментар във Фейсбук по този повод: Руските мекерета, рубладжиите винаги лъжат. Но в някакъв смисъл са полезни: истина е винаги противоположното на онова, което твърдят. Не Турция, а Русия е естествен съюзник на ДАЕШ, на въпросната "ислямска държава". Причината е: и двете до смърт мразят Запада и неговите ценности. Това ги обединява. Турците изобщо не мразят Запада, а са част от него.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Трудно мога да мина за военен експерт, но като о.з мл.с-т от ПВО на РБ и като български патриот, мога да дам съвет за гарантиране на безопастността на Родината.
Трябва да поканим Русия да разположи по един дивизион С-400 в районите на Малко Търново и Свиленград. По този начин ще забраним на авиацията на андолците да застрашава въздушното пространство на България. Мисля, че добрата стара линия "Мидия-Енос" е подходяща за граница , която е забранена за агарянина.
Като реалист обаче си давам сметка, че кресливото пронатовско антибългарско малцинство от 10-15 % , което в момента е окупирало Правителство, Президенство и Ларгото няма да позволи тази операция да се извърши в близките 3-4 години.
2020 г. е един реален срок за разполагането на С-400. Ако в това време агресивните действия на неоосманистите в Анкара се засилят, С-400 може да бъде заменен с С-500

Ангел Грънчаров каза...

Вий, комунисто-русофилити, сте експерти по всичко, а най-вече - по национално предателство. За да угодите на руските си господари сте способни не само родината си да предадете, но и родните си майки...

Анонимен каза...

Нито Русия, нито Турция са част от Запада и същевременно и двете страни провеждат антибългарска политика.