Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 февруари 2016 г.

Руският патриотично мислещ пияница е този жизнеспособен и здрав човешки тип, на комуто е отредено славното бъдеще на човешката цивилизация!


На едно място във Фейсбук срещам линк на последното интервю на другаря доцент Иво Христов (виж: Къде бяха българите? Не ги видях! (1 част)), наскоро изгряла медийна звезда, която циркулира из всички телевизии, водят го от медия в медия сякаш е цигански кон за продан; щом се появи този "пророк" на кремълската правда, мигновено се появяват разни тролове и зомбита, които почват да охкат и да ахкат, дивейки се на неговата несравнима кремълска премъдрост. Е, реших да пожертвам малко от времето си тази сутрин и да направя кратък коментар на неговите кагебистки скудоумия, да, другарят доцент от ПУ дума по дума спазва всички до една кагебистски опорни точки в тълкуването на българските, европейските и световните работи и проблеми; той е нещо като ходеща енциклопедия на руското кагебистко скудоумие, на руската путинска параноя; а знаем, че руснаците водят широкомащабна пропагандна и идеологическа война срещу България, Европа и целия свят. Ето извадки от дълбокомудрите кагебистки твърдения на усърдния другар-доцент, ведно с моите кратки коментари:

Другарят доцент Иво Христов е щатен медиен манипулатор. Затова и толкова услужливо ни го пробутват из разните медии. Нима не съзнавате това?

Значи според този "учен мъж" калпавото образование у нас се дължи на... "империалистически заговор" от страна на "проклетия Запад", ето, уверете се сами:

"... Следствие от цялостната логика на вкарването на България, всмукването на България в един нов геополитически проект, в който тя играе ролята на периферия със затихващи функции."

Ако за някого такива идиотщини са "връх на интелектуалното проникновение", за мен са чисто и просто идиотщини на един болен, на един увреден от прекалено много комунизъм мозък...

Второ, другарят преструващ се на "ентелегентен" доцент от ПУ дума по дума просто следва всички до една опорни точки на Кремъл по интерпретацията на българския преход; ето, четете, явно го е копирал от някаква кремълска инструкция:

"Вторият аспект е много по-важен. Къде беше българското обществено съзнание и неговите критични сетива, когато за тези 25 години първо му разрушиха и отнеха индустрията, която му гарантираше достойно място в модерния свят; къде беше, когато 2 и половина милиона българи се евакуираха от територията и когато прогониха неговите деца, неговите близки, бащи, роднини, майки; къде бяха 500 хиляди българи, които да излязат на площада пред Народното събрание и да пометат всяка корумпирана власт, когато ликвидираха българската оръжейна индустрия; къде бяха тези българи, когато подмолно 25 години се подменяше психоисторическият код на българите, който ги правеше да не бъдат стадо; къде бяха критичните сетива на българите, когато, след като ни отнеха всичко това, в момента ни отнемат най-важното, последното нещо, което ни е останало – мистичната връзка с нашите предци, които са ни дали възможност от стадо да бъдем нация? Къде бяха?! Не ги видях!"

А ето и заключението: "проклетия Запад" просто иска да ни ликвидира, да ни затрие, таман според Кремълските предсказания, които, знайно е, се опират на най-меродавните предсказания на самата Ванга, ето, четете ако не ми вярвате:

"Апропо, подмяната на психоменталния код на българина, който минава през учебниците, през образованието, през тези мощни системи за промиване на съзнанието и премоделирането на българската нация и превръщането й в мултикултурно стадо, не е никак случайно. Това е логично в контекста на цялостния социополитически, геополитически модел, в който България е поставена. Повтарям за пореден път – така нареченият „цивилизован” свят няма нужда нито от българи, нито от България като общност. Той има нужда само от територията."

"Коварният и подъл Запад" бил посегнал и на нашите деца, с оглед да ни асимилира, да ни обезбългари! :-) Да превърне децата ни в "западнячета", леле, колко страшно стана, аз треперя вече от страх! Милите ни деца, проклетия Запад иска да ги направи свободни, свободомислещи, модерни, т.е. да ги направи "антибългари", това е в резюме доцентската мъдрост, която толкова силно впечатлява немислещите хора.

Рускомислещият наш доцент плаче горчиво и за това, че "проклетият Запад" щял бил да посегне и на човешката същност, самата човещина била застрашена; ето, виждате ли, хората щели били да станат "биороботи"; друго си е колоритният руски пияница с цялата си неподправена човечност, нали така! :-)

Европейската цивилизация като се тръгне от Възраждането (пък и от древна Гърция, вероятно!) била поела по неверни пътища, поради което "мутира" и се "обезчовечава", представяте ли си?! Западът бил деградирал морално и всякак. Слава Богу че Русия има една "здрава духовност и човечност", която беше заякчена от комунизма! Руският патриотично мислещ пияница е този жизнеспособен и здрав човешки тип, на комуто е отсъдено славното бъдеще на човешката цивилизация; руският патриотичен пияница е венецът на цивилизацията! :-)


Милият доцент, вижте какъв лудешки кошмар бушува в болното му съзнание:

"... господарите на света просто ще си сменят ДНК-матрицата и ще се превърнат не просто в друго човечество, а в друг вид: те ще живеят по-дълго, ще гонят безсмъртието във фаустовския смисъл на думата, няма да страдат от нашите болести, няма да имат нашите емоции (макар че се съмнявам и че в момента ги имат). Те ще имат съвършено друго битие и в този смисъл пропастта между нас и тях ще стане възможно най-голямата, която можем да си представим. Най-тежките футуристични кошмари ще се сбъднат, и то в рамките на нашия живот."

"Господарите", именно "американските империалисти", ще станат "безсмъртни свръхчовеци", а пък "робите", именно "всички ние", "бедните", ще им слугуваме; чист комунизъм-марксизъм тресе съзнанието на доцента, нема лабаво! Прочее, той се е погрижил, убеден съм, за своето спасение: благодарение на рублите, които получава за да пише и говори безумията си според императивите на пропагандната война на Кремъл срещу България, срещу Европа и срещу целия свят. Таваришчите от КГБ явно добре плащат, тия старания на доцента съвсем не са от идеалистични подбуди, комунистическият кретенизъм отдавна отиде в миналото. В днешно време комунистическите и кагебистки идиотщини се пласират само срещу заплащане в рубли (е, може и в долари или в евра, нали така, Запада можем да мразим, но парите му - не!), не някак иначе.

Направих този свой прочит на откровенията на другаря доцент за да има някаква алтернатива на неговата теза. Щото ако само с телешки възторг приемаме скудоумията му, ще оскотеем като него; ще станем немислещи московски зомбита таман като него...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Моите наблюдения върху медийните и някои извънмедийни изяви на доцент Христов, потвърждават горчивите мнения на господин Грънчаров.

Rumen Petrov

Анонимен каза...

Абе роби сте, та пукате по шевовете... Никога не успях да възприема робската ви музика, а не е така със сърбите, например...

Те бяха отворена държава, усетиха капитализма и построиха песните си на пазарен принцип и са велики и досега...

А вие ваште построихте на робски принцип - ето ти 3 болни примера, наистина трудно се издържат, то е плач, то е вой, Пейте робини тез тъжни песни, вика Ботьов, ОК?...

Отделно че текста на Синева е от грозния комуноид с голяма уста Павка Матев, селения забутана някаква си...

https://www.youtube.com/watch?v=WuNxAlQ3-jQ

Душа камбана? Да се смееш ли, да плачеш ли, звучи затворническо - затворили я комуноидите и тя звучи ли звучи...

https://www.youtube.com/watch?v=euCwpkdpUi0

А Пловдив, града вековен, две влажни yстни, тъ-ръ-ръ, тъ-ръ-ръ, и нищо друго...

https://www.youtube.com/watch?v=JkLwl9XDf9Q

Префърцунена история, чудя се защо Левски и Ботьов не се заеха със секса - ми не знаеха кви феи фамозни ще станете в 2016, ха-ха-ха...

Нещастно болно племе... Една от емигрантките в Щатите викаше - те немат нашата чувствителност...

Аз на тоя индивид с крив нос като камба моа да каа следното: “Научи английски, отпадък, да, знам че не моyеш... Като нeмаш нашата чувствителност и не разбираш бъкел като говорим, кво да те праа, а? Но богомилското ти нахалство е там и мравката напада слона, а”?...

7 милиона боклука нападат свят от 7 милиарда, не е ли сюрреализъм това ?? - абе давам ти жокер, а ти направи рокадата, ОК?...

Безполезно фръцливо племе, което по Божие чудо и европейска милост има държава дори... С която не знае кво да праи - робски бабички и държава, смешно, а?...

Черешовотопчовци сърдити на Русия и ракетите й...

Аз гласувам да затворим Бълхария, пък вие се влейте където искате - половината в Испания, 1/4 в Гърция, един милион в Русия...

Останалите бегом да миете чинии на Запад, а в Австралия ще приемем 15 идиота от вас, ОК?...

Амин


А. от Австралия

Анонимен каза...

Руснаците не са пияници, а и пияници има сред всяка нация. Пияниците сред американците са много повече отколкото сред руснаците. На фона на пиещите американци руснаците са направо аскети!!!