Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 май 2016 г.

Приемаме поръчки за новите книжки на списанията ИДЕИ и HUMANUS


Искам да уведомя феновете на списанията ИДЕИ и HUMANUS, че най-новите книжки на тия свободолюбиви списания за духовните, т.е. за истински значимите за човека неща вече са отпечатани и са на разположение; само дето всеки може да си ги набави по един начин, а именно ако си направи поръчка направо до редакцията, примерно като ми се обади и ми съобщи, че иска това или онова списание.


Книжка на списание ИДЕИ струва 5.00 лева, а на списание HUMANUS, ако иска изображенията (снимките) в него да са цветни, ще трябва да плати също 5 лв., ако обаче иска да са с черно-бели снимки, цената тогава е... 2 лв.

Тъй че приемаме поръчки. След седмица-две списанието вече няма да можете да си го поръчате - и ще сте изпуснали възможността да станете част от най-новата културна история на България и също така на човечеството като цяло. Дето се казва - "влакът" тогава ще е заминал и на себе си сърдете че не сте се потрудил да се качите на него... Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: