Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 юни 2016 г.

На учителския събор образователната реформа хем ще започне, хем успешно и ще приключи!




АРЕНА АРМЕЕЦ - Плеяда от международни звезди ще вземат участие на учителския събор в Арена Армеец, организиран от Министерството на образованието между две борби с корупцията на Меглена Кунева.

Диего Армандо Марадона се е заклел, че ще дойде на шоуто и няма да върже тенекия като на Христо Стоичков. С хеликоптер на сцената ще кацне и Цеца Величкович, която ще изпее "Върви, народе възродени".

"Подготвили сме куп изненади, като предстои участието си да потвърдят още Криско, Долф Лундгрен, Денис Родман, Йосиф Кобзон, Иван и Андрей, Андрей Райчев и дуетът между Рафи, Део, Играта и 50 cent" - загатват организаторите на събора в подкрепа на училищната реформа, състояща се от отпадането на буквата О от абревиатурата СОУ. (Прочети ДО КРАЯ)

Коментар на Явор Ганчев: ... накрая, на излизане от Арена Армеец, всички учители ще се хванат на най-дългото хоро в света, с което ще се запише и Гинес рекорд, поредният рекорд на нашата образователна система, която традиционно е сред най-добрите в света, след севернокорейската и кубинската. Хорото ще се простре от Люлин до Дружба, по специално определен маршрут, така че от сателит да се види профилът на Паисий. С това ще се отбележи успешното приключване на образователната реформа у нас.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: