Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 август 2016 г.

Таман таков нерез-любовник като генерало Радев ни требе за президент, нема да се излагаме сега!



Снимката взех оттук, там пише и ето това:.

Кандидатът за президент на БСП – бившият шеф на ВВС ген. Румен Радев живее с любовница. Летецът заряза съпругата си Гинка Радева, която е майка на двете му деца и заживя със своя подчинена... Той е свил любовно гнездо с шефката на пресцентъра на Военновъздушните сили Десислава Генчева, която сам назначил на този пост, след като станал командир.

Кратък мой коментар във Фейсбук: Абе голем любовник бил тоя генерал Радев бре, да му се неначудиш! Он да не е некой нерез?! Таман таков ни требе за президент, нема да се излагаме сега!

Radomir Parpulov каза: Дайте да се разберем! Аз не съм фен на генерал Радев и не намирам кандидатурата му за президент за уместна. Но! Всичко което пишете за личния му живот е една помия, което е неприлично и недостойно не за него, а за вас. Кой бил женен, колко деца имал си е личен въпрос. Това, което правите, си е чиста проба "жълти" новини.

Ангел Грънчаров каза: Който иска да бъде държавен глава на една нация трябва да има изряден личен живот и също така изряден морал. Ето за това нещо става дума. А иначе, ако не се напъва да става президент, нека да си има какъвто си иска личен живот...

Martin Demerdzhiev каза: Е..ч, русофил с дебел врат! Само такъв може да оправи страната, а не разни импотентни евро-атлантици! Ако един човек не може да клати той нищо не може! Трябва всичките ни политици да умеят да клатят! Само така ще излезем от това дередже! Най-важното качество на един човек първо, е да не е педал, после той трябва да буди респект, и шамарите му да изглеждат тежки, за да не си позволява никой да му отваря уста.

Томи Томев каза: Не ме интересува личния живот на този човек, но ме дразни обстоятелството, че разумни хора си позволяват да посочват пасквили от сайтове и вестници за руска пропаганда какъвто е Пик.БГ.

Ангел Грънчаров каза: Щом иска да ни става президент (президент на България!), г-н Томев, този генерал трябва да има безупречен и нравствен личен живот. Не зная дали ме разбирате. Тук има факти, снимка и пр. А кой и какъв е този, дето ги е изнесъл, няма никакво значение. Важно е какво се казва, а не кой го казва. Тъй че, признавам си, не Ви разбирам от какво толкова се възмущавате и за какво толкова сте се загрижил? Нима искате да кажете, че хората, които се занимават с политика, изобщо не трябва да имат никакъв морал?! Тази ли Ви е мисълта или някаква друга, че не разбирам? Аз пък смятам, че политиците трябва да имат морал - и от тази своя позиция няма да отстъпя.


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: