Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 февруари 2017 г.

Най-голямата заплаха за България е експанзионистично настроената имперска Русия




Политическата криза, която започна през 2013 г., продължава, макар и с частични стабилизации, които обаче не я премахват. Това заяви Иван Костов в първата част от едночасово интервю за Би Ай Ти, в която очерта някои от новите и старите рискове пред сигурността на страната ни.

Гледайте другите му части в идните издания на еМисия България.

Като най-голям риск Костов определи избора на Русия да влезе в Студена война след анексията на Крим и нахлуването с войски в Донбас. Война, която по думите му се води с всички средства – през икономическо проникване чрез инвестиции и поемане на контрол (като той даде пример с контрола върху българската телекомуникационна компания), чрез доминиране върху политическите партии у нас (като изреди мнозинството от тях – БСП, АБВ, „Атака“, ВМРО и дори ДПС, припомняйки, че в турските медии за Ахмед Доган се говори директно като за руски агент), така и чрез т.нар. хибридна война.

Иван Костов е категоричен, че по всички теми, които са важни за Русия, нейните тези доминират българските медии и сайтове. (Прочети ДО КРАЯ и ИЗГЛЕДАЙ ВИДЕОЗАПИСА НА ИНТЕРВЮТО)

ДОБАВКА: "По време на война първата жертва е истината." Думи на Есхил, цитирани от Иван Костов...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: