Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 март 2017 г.

Към комуноидите, дето реват за "разпада" на Европа и Америка



Европейският съюз страдал от какво ли не, от "непреодолима депресия", от "разпад", от "криза на ценностите". - всеки ден слушаме хорови изпълнения по тази тема. Нищо му няма на Европейския съюз, "слуховете за кончината му са твърде преувеличени"! Твърде прибързано се радват неговите недоброжелатели, дето се влияят от московските пропагандни фитили и лъжи.

Комунистите 80 години чакаха да загине "прогнилият Запад", не дочакаха тоя радостен миг, вместо това се срути тяхната злокобна комунистическа империя. Европа е виждала и по-тежки времена и е издържала, и още по-сплотена и силна е ставала след кризите. И Америка по същия начин излиза от изпитанията.

Вий, таваришчи, дето ревете толкова за Европа и Америка, вземете та се опитайте да подредите поне малко собствения си дом, собствената си родина: Русия е прогнила от корупция, от бандитизъм, от беззаконие, от тиранията на кагебисткия самодържец!

Заревали ми те за Европа и за Америка, нещастниците неедни! Щот те самите са цъфнали и вързали, нема що!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Не са така прости нещата, самият факт, че въобще се обсъжда разпада на Европа и Америка, е много показателен и означава, че има някакъв фундаментален проблем със западната цивилизация. Диагнозата за упадъка на западната цивилизация е вярна, друг въпрос е, че Русия и Китай не са смислена алтернатива. Аз мисля, че цивилизацията се намира в безизходна ситуация и че предстоят тъмни векове или дори хилядолетия на варварство, но това се случва не са пръв път в историята.