Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 30 май 2017 г.

Отдавна е време ние, българите, да отговорим на домогванията на руските крадци на историята ни!



Може да е “слаба утеха” за безсилието на България пред руските подигравки, но Путин продължи с провокациите си на историческа основа и във Франция. Там успя с един камък на удари и украинците, и... отново българите, говорейки за Ана Киевска като за “руската френска кралица Ана”, която сближавала народите на Русия и Франция (от времето, когато не Русия, а Москва дори не е съществувала, за разлика от Киев и България, откъдето е родословието на правнучката на Симеон Велики Ана).

От президентската администрация в Киев реагираха с обръщение към французите да не вярват на фалшификатора Путин...

... Коментаторът АВН написа в ivo.bg по този повод:

“Отдавна е време ние, БЪЛГАРИТЕ, да отговорим достойно на домогванията на руските крадци на историята ни:

АНА КИЕВСКА, правнучка на българския цар Симеон Велики, родена в Киев, става кралица на Франция след брака си с Крал Анри I. Аnne de Kiev носи като сватбен подарък т. нар. Реймско Евангелие, изработено във Велики Преслав. Евангелието е с 30 страници на преславската обла Глаголица, а останалите страници са на новата тогава Кирилица. Рядко художествено произведение, куриозно с това, че ВСИЧКИ ФРЕНСКИ КРАЛЕ след нея – от Филип I, нейният син (многозначително е името!), до императора Наполеон Бонапарт, са се заклевали пред това Евангелие с български букви при своята коронация. Днес това Евангелие се намира в музея на катедралата в Реймс.


Вчера фашисткият диктатор Путин си е позволил да я нарича “руската френска кралица”, гад мръсен!” (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Бележка моя, Ангел Грънчаров: Виж по темата и: Защо френските крале падали на колене пред българско евангелие?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: