Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 21 август 2017 г.

Нови документални сведения, свързани с недостойните игрички на бюрократичната мафия в сферата на образованието в Пловдив



Днес получих на имейла следното писмо, към което е прикачен и публикуваният тъй многозначителен документ, към който всеки коментар е просто излишен:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГРЪНЧАРОВ,

Във връзка с подадения сигнал (доклад под формата на отворено писмо) вх. № С1-1263/26.07.2017 г. до Обществения посредник на територията на Община Пловдив, Ви информирам, че е получен отговор (писмо с наш вх. № С1-1263-(2)/21.08.2017 г.) от РУО - Пловдив.

Приложено, изпращам Ви получения отговор в прикачен файл за сведение.


При необходимост оставам на разположение!

С уважение,
инж. Борислав Стаматов
В.И.Д. Обществен посредник на територията на Община Пловдив

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Без мандатност на директори и експерти така ще бъде. Падение!

Maria Dimitrova

Ангел Грънчаров каза...

Напълно вярно! Те се изживяват като господари и като непогрешими. А всъщност са изпаднали в коварна ситуация - да вредят непрекъснато на общностите, които ръководят. Този абсурдизъм, този идиотизъм на системата може да се изкорени по един начин: чрез ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ (ДЕКОМУНИЗИРАНЕ), което включва и мандатност (на директорите, на инспекторите, дори на... учителите!), и всичко останало...

Анонимен каза...

Идеята за мандатност на директорите не е лоша, за учителите не съм сигурен как би повлияло смяната на учителя по даден предмет на децата, определено, няма да има елемент на предубеденост, но има деца, които като свикнат с един учител, после им е много зле когато дойде друг.

Ангел Ангелов

Ангел Грънчаров каза...

Разнообразието винаги е нещо хубаво, повече различни учители е много хубаво нещо за учениците. Според мен е така.

Анонимен каза...

Резонно и аргументирано писмо. Подкрепям.

Ангел Грънчаров каза...

И къде забелязахте "резон" и "аргументи" в туй голословно лъжливо бюрократично съчиненийце, другарко? Бихте ли се аргументирала? :-)

Анонимен каза...

Другарю "И така нататък", аргументите са си в писмото.

Ангел Грънчаров каза...

Нема ги "аргументите" в писмото, другарко Тъпунгерице, по тази причина, по причина на крещящото отсъствие на мислителна способност у теб нема как да оцениш и що е аргумент, панимаеш, дарагая?! :-)

Това "така нататък", което толкова те е впечатлило, го казвам, щото обикновено разговарям с хора, които умеят да мислят, по тази причина им казвам "и тъй нататък" та те само да си направят изводите, ала ти, другарке Тъпунгерице, понеже немаш мислителна способност, затова си така впечатлена от този израз... он не се употребява при разговор с говеда кат тебе, панимаеш хоть этага?!