Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 1 септември 2017 г.

На чия страна е "обществената" БНТ – на обществото или на статуквото?



Ето коментар от човека, гражданина и журналиста, който от години прави истинска обществена, гражданска и демократична телевизия - без да харчи и стотинка от парите на данъкоплатеца:


БНТ вече има нов генерален директор – да му е честито!

На неговия избор беше отделено значително медийно внимание, за БНТ това си беше ПР, за други медии – повод за клюки.

Както и при други избори, кандидатите неистово искаха да се харесат не с реформи – реформите основно бяха от типа къде се премести „По света и у нас” и „Панорама”, а с популистки идеи за нови и нови програми. На гърба на данъкоплатеца, разбира се. Каменаров, слава богу, беше един от малкото реалисти.

Многобройните синдикални организации в БНТ, макар и в ролята на спящи клетки, сигурно са следели внимателно дали някой от кандидатите да не изкаже най-еретичната мисъл – да зададе въпроса защо БНТ има многократно повече служители от конкурентните медии?

Каменаров елегантно маркира този проблем, но отхвърли мисълта за съкращения. Щял да се бори с някакви „дисбаланси” по не знам си какъв начин. Вероятно и ще управлява по този „елегантен” начин.

Дали Гарелов не го включиха в играта нарочно – за да отклони с постоянно притопляната му биография вниманието от далеч по-важни неща? А кои, според нас, са важните неща? (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: