Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 24 септември 2017 г.

Към умниците, недоволстващи от ченгесаро-мутренския ни комуно-"капитализъм"



Dobrinka Petkova: >> Не само аз задавам въпроса: Започне ли масовото недоволство от капитализма кой ще спре комунизма?

Ангел Грънчаров: Ний, дето недоволстваме тук от "капитализма", не знаем какво е капитализъм: щото не сме го живели никога, ний живеем в един ченгесаро-мутренски комуно-"капитализъм", който няма нищо общо с капитализма, иначе казано, със свободното пазарно общество и демокрацията. Тази "малка подробност" би следвало винаги да я имаме предвид, ний, недоволстващите от нашенския "капитализъм", дето сме готови да станем такава лесна жертва на манипулиращите ни така лесно комунисти и техните медийни мерзавци от типа на Волгин и вся остальная политико-медийная сволочь...

Прочее, питам се: дали таварищите, дето ни сервираха тоя въпросния ченгесаро-мутренски комуно-"капитализъм" не правят всичко това, което правят, с една едничка цел, а именно да отвратят народа ни от "капитализма", та да могат пак в крайна сметка да ни натресат комунизма си, с оглед да властват, да дерибействат вечно? Какво ще кажете за това мое допускане? Съвсем реалистично е, макар че въпросните таваришчи, най-вероятно, си харесват повече своя комуно-"капитализъм", щото при него могат да забогатяват колкото си искат, въпреки че пък едва ли някога могат да достигнат тъй блажените времена на комунизма, когато АБСОЛЮТНО ВСИЧКО беше тяхно, цялата страна беше тяхна, до последното ТКЗС в най-западналото село беше тяхно?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че е истинско безобразие това, че вие, пловдивчани, гледате безучастно и оставяте 84-годишната баба Марийка да продължава да спи шести месец на улицата, на голата земя! Това е страшен грях, за който ще си платите - ако не се вразумите час по-скоро! Помогнете, моля ви се, на тази стара жена, изпаднала в беда, направете нещичко да й съдействате да си намери подходяща квартира, направете това добро, моля ви се!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: