Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 октомври 2017 г.

Ах тези тъй умни шегобийци - сценаристите от ДС!



Асен Григоров: Интересно на кой ПР гений му е хрумнало, че Антон Тодоров може да бъде някакво политическо "острие". Този е мустакато копие на "професор" Юлиян Вучков. Сценаристите от ДС винаги са имали извратено чувство за хумор! :-)



Мой крайно важен въпрос: Хей, някой може ли да ми каже как се е прехранвал Антон Тодоров до момента, в който почна да получава депутатска заплата? :-)

Къде е работил, от къде е получавал заплата и пр. Силно ме вълнува този въпрос; предварително благодаря на оня, който ще ми задоволи интереса!

И един закономерен извод от цялата парламентарна галиматия от последната седмица, да го публикувам и тук, та да се запази за историята:

ГЕРБ и БСП се били разбрали и постигнали напълно справедлив мир: оттук-нататък ще крадат вече съвсем по равно! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

Астролог е бил (мернах го някъде)

Stoytcho Dimitrov

Ангел Грънчаров каза...

И се е прехранвал като е правил астрологически прогнози ли? :-)

Значи А.Тодоров бил имал кариера на астролог?! Брях, как съжалявам че не се фанах с астрология (с ясновидство), то било много печелившо занимание бе?! Тюх да му се не види: проиграх си живота с тази пуста философия! :-)

Анонимен каза...

"Политологът Антон Тодоров е роден на 19 август 1966 г. в гр. Раднево. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“. Дипломната му работа е на тема „Генезис и природа на патримониалната държава в Русия“. Специализирал е във Военна академия „Г.С. Раковски“. Има няколкостотин публикации в българската и чуждата преса. Живее и работи в София, експерт е по сигурността." ЕвроЧикаго.2011 година

Лила Кара

Ангел Грънчаров каза...

Не личи къде и какво е работил. Вероятно е на "свободна практика", знам ли? Как си е изкарвал доходи, от какво е живял, ето това ми е интересно. Хубаво е някой да му зададе този въпрос. Или е бил на хранилка към ченгесарницата. Чудна работа?! Защо ли никой не пита за това?!

Анонимен каза...

По отношение на онази супер червена идиотка шефката ти напълно те подкрепям но за това което качваш на стената ти отчасти не се усещаш Как нивото става махленско всеки си носи кръста и решенията които взема отстрани това което пишеш изглежда селско и провинциално защото ти не си известен човек думата на който тежи а си просто нормален обикновен човек най искренно ти казвам намали злобата към комунистите в душата си аз преодолях този проблем ако кажеш отче наш повярвай ми ще се почувстваш по добре

Kamen Velinov

Анонимен каза...

Kamen Velinov, твоето е двуличие. Ангел не е на работното си място, а е във Фейсбук, собственост на САЩ, с осигурена свобода на словото. Само местните еничари го посират отвреме-навреме, но ще ги преживеем.:-)

Да, Ангел е прав. трябва да осигурим лустрация за ченгетата-комунисти! Не може според закона комунизмът да е осъден. а комунистите да са ангелчета!

Лила Кара

Ангел Грънчаров каза...

Г-н Велинов, не можах да разбера репликата ти. Понеже не съм бил известен човек по твоята логика излиза, че нямам право на позиция, така ли? Щом се изкаже обикновен човек, мнението му непременно става селско и провинциално, и какво, ний, селяните и провинциалистите, за разлика от вас, столичаните, трябва да мълчим, така ли? :-) И като капак на всичко ме съветваш да обикна комунистите и ченгетата, предполагам и към служителите на народната милиция трябва да се преизпълня с любовни чувства?! Вместо да казвам какво мисля трябва да почна да повтарям "Отче наш"?! Ами ако твоя съвет го отнесем към всички обикновени неизвестни хора, даваш ли си сметка докъде ще стигне тази наша злощастна държавица?! На теб известно ли ти е, че всички хора имаме пълните права на граждани, от които ако не се ползваме, работата ще отиде съвсем по дяволите? Не мога да те разбера как е възможно да ми пишеш подобни нелепици...