Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Един неръкотворен бисер на доносническо-компроматната лирика - открих го днес в досието си!



Насладете му се донасита!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

9 коментара:

Ursus Major каза...

Поредното доказателство, че бай Ангел Тъпунгера е тъпунгер, само на него не му е ясно.

Анонимен каза...

Другарко Ментекадър-Анассстасссосссова вие лично подписахте ли тази тъпунгерщинка? :)))) Или вие сте авторката и?

Анонимен каза...

ХЕРМАФРОДИТИТЕ винаги атакуват вкупом! Страшна организация, бря... Идиотска държава...

Тихомир Тонев

Ангел Грънчаров каза...

И към управляващите бил вербално агресивен тоз Грънчаров бре, тюх да му се не види, колко лош човек бил той: да тормози вербално нашите тъй добри управляващи - дето ни хранят и поят така сито! :-)

Анонимен каза...

AIG, време е бълхарите да разберат че не са народ, време е... Играчка на Великите сили, подритвана играчка, решила че ще играе своя роля... Да, ама не, испанско-френско-италианските нрави, чух една врачка, много се повлиявали от бълхарското мнение... Наскоро чух, че Хитлер и Сталин молели за аудиенция при цар Борис Кукурайков, качил се на Мусала (турско име) за да го питат кво да правят... А лично аз се питам кога комплексите на бълхарите ще стихнат и те кротко-кротко ще приемат ролята си на мижитурка... Сега сея злоба и злъч като възлюбения ви учител Грънч, само че с него можете да се ебавате колкото си искате, а с мен първо трябва да научите ингилизки, малки бълхо-бълхарчета с неизчерпаема жажда да се гъзарят, все едно че са единствения (луд) нсарод на планетата... Винаги ме е изумявало как се трепат като животни в Народния съд и Белене, все едно че други хора около тях просто не съществуват... Изумително е нахалството им, а?... Кривоокия Стеф Дан, простак-атеист ви е водача, давайте напред, ада чака още тъпунгери, че Хитлер и Сталин са му малко, богомили смахнати...

Ursus Major каза...

Абе, тъпунгер, я ми обясни, как така твоите малоумни отворени писма до къде ли не не са донос, а отвореното писмо от учителите е?

Анонимен каза...

Другарко Ментекадър при доноса се пишат лъжи, а в отворените писма на философа Грънчаров се казва истината, разбра ли сега, умницо хитра! :))))

Ursus Major каза...

Бе не знам; знам само, че човек, като има да каже нещо в съда в своя защита или като доказателство, го казва. А не да мълчи като първия тъпунгер, пък после да се обяснява като путка в блогчето си.

Анонимен каза...

Леле, колко е отворена другарката Лимон Минтекадър-Анассссстасссосссова ето дори употреби думата "путка", егати пичката! :)))))) Те такива отворени мутреси трябва да стават директорки на училища, та да възпитат децата ни като истински пичове!