Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 октомври 2017 г.

Аман от сеирища: на маймуни ли ни направиха вече?!



Ilian Vassilev: Като няма хляб, ще ядете пасти. Като няма реформи и промени, ще гледате сеири. Радев срещу Борисов, Делян Добрев срещу Елена Йончева и всякакви подобни фейк прояви, които да запълнят огромната празнина от съдържателни въпроси и процеси в управление. Жълтурщини или властова чалга.

Цвета Караянчева, видна депу(п)атка от ГЕРБ: "Не трябва да даваме Делян защото следващият може да е всеки от нас!" :-(

Цвета Караянчева, видна депу(п)атка от ГЕРБ: "Кой ще е следващият ако дадем Делян?" :-)

Ilian Vassilev: На Борисов трябва вече да му е ясно, че вече не е Вожд на ГЕРБ и че "бушоните" не са съгласни той да върти всичко заедно с Пеевски, а те да изпълняват.

Делян Добрев: "В моята история имаше добре скалъпени малки истини, които да изглеждат на зрителите по един ужасен начин."

Ilian Vassilev: Шуробаджанаците се противопоставиха на Борисов...

Belcho Donchev: Ако бъдат уволнени всички назначени шуробаджанаци по БСП, ДПС и ГЕРБ линии, България ще остане без администрация!


Кратък мой коментар: Да се смее ли човек, да плаче ли!? :-( "Всички обичат Делян - момчето остава!" КОЙ? именно Делян, Пеевски ли?

Не, нема начин, ще се разплача: дъщерята на госин Премиеро била безработна защото он, милият, ни е така чист, че не допуща да бъде назначена нито на държавна служба, нито в некоя частна фирма! Даже родната си сестра не допуснал да стане шефка на болница!

Дами и господа, госин Премиеро ни е същински Ангел! :-) Аз рева неутешимо от щастие! Он ке спаси и болницата във Враца, помнете ми думата!

А гербовачката Цвета Караянчева заслужи почетната титла първа депуПатка на Парламента: "Делян е направил всичко не за себе си, а за Партията!" - с туй гордо изказване тя изби всички риби у Искъро!

Тия боклуци без капка неудобство се състезават да определят кой бил "по-честният крадец"; ама така е де, нека да се гаврят с вас: щом ги търпите!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: