Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 11 ноември 2017 г.

Всеки ден трябва да разобличаваме менте-театрото, чалга-сеирището, наречено мутро-милиционеро-патреотично-комунистическа "демокрация"



Главните марионетки на ченгесарското менте-чалга-"демократично" статукво...

ГЕРБ били, видите ли, "сините" и "десните" - в устата на комунистите, на левите, на БСП-арите! Сещате ли се защо ни лъжат?

За да ни будалкат, за да ни принудят да им поверваме на театрото, от което печелят само тия менте-политически мерзавци и тарикати! Те играят чалга-театрото, чалга-сеирището, наречено мутренско-милиционеро-комунистическа "демокрация", с извинение, щото ще повърна - ако се окаже, че тяхното е демокрация! По най-подъл мутренско-милиционерски начин Боко и лакомата му тайфа окрадоха дясното политическо пространство и се наместиха в него - както слонът се намества в стъкларския магазин.

Всеки ден трябва да се обяснява на наивниците, на лековерните, на малоумниците, дето им се връзват, че това е грандиозна и много коварна измама! Всеки ден!

Без да се изморяваме трябва да работим за разобличаването на тия менте-чалга-политически лъжци, дето са се разположили на трапезата - и никой не допущат до тях! "Патреоте" биле, "десни" биле, "консерватори", видите ли, биле политико-инженерните ченгесарски партньорите на комунистите, дето се мъчат да монополизират завинаги политиката в България - та и у нас да направят досущ същата псевдо (менте-чалго и пр.) "демокрация", каквато имаме в путинска Русия.

Та и у нас да се установи досущ същото мъртвило, а пък лапачите да лапат доживотно! Е, тая няма да я бъде, но затова ний, дето не сме готови да участваме в това позорище, сме длъжни непременно да им развалим игричките!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Гранчаров обижда цялата държава и целия народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този злобен, некадърен, този психично болен човек обижда всички нас!!!!!!!!!!!!!!! Разбира се, че беше съвсем правилно уволнен - не може безнаказано да плюеш управниците, които ти дават хляба!!!!!!!!!!! Нека да иде да се лекува, а учител повече никога няма да бъде!!!!!!!!!!!!!!!! Особено пък по гражданско образование - за да мъти главите на учениците с толкова вредните си идеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Трябва да се напомня по-често, че автентичното дясно е единствено ДСБ! Оттам ще дойде спасението!