Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 ноември 2017 г.

Достойният отговор на така наглата руска и имперска провокация е незабавното демонтиране на всички паметници на съветския окупатор!




Русия настоява България да пресече проявите на вандализъм срещу паметници на съветски войници. Това натърти говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки оскверняването на паметника на съветската армия в София в нощта на 31 октомври, съобщава ТАСС.

"Убедени сме, че подобни престъпни действия никога няма да получат съчувствие и разбиране сред широките слоеве на българския народ", изтъкна Захарова, като добави: "Настояваме ръководството на България най-накрая да направи всичко необходимо за недопускането занапред на прояви на гавра с паметта на съветските войници, които са дали живота си за спасяването на европейския континент от нацизма."

По думите ѝ, този път "вандалите надминаха себе си - те изписаха на паметника лозунги с открит антисемитски характер". Захарова подчертава още, че този акт бил "особено циничен в светлината на обстоятелството, че по време на Втората световна война нашите войници успяха да предотвратят депортирането на евреите от България и по този начин да спасят около 50 хил. души от сигурна смърт". (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Ако имахме правителство на място (а не крадливи и страхливи мижитурки) достойният отговор на така наглата руска провокация щеше да бъде незабавното демонтиране на паметниците на съветския окупатор от цялата ни страна. Само това мога да кажа. Понеже правителството ни се състои от презрени мижитурки-предатели, затова и руснаците си позволяват да се държат така. Ало, патреотето в правителството, где ви е патреотизмо бе?!

Президентът продължава да мълчи. С което участва в руската имперска провокация срещу България. Президентът на България де факто участва в злонамерени акции на друга, враждебна на България страна, насочени срещу самата България: това не е ли основание да му се иска оставката?

ДОБАВКА от Лила Кара: СТАЛИНСКИТЕ ПРОПАГАНДНИ ПАМЕТНИЦИ са ВАНДАЛИЗЪМ по родната земя!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Незабавното демонтиране е крайно необходимо и е напълно възможно да се осъществи незабавно като се привлекат с гражданска подписка мощните строителни фирми, които изпълняват големите европейски проекти, строят магистрали и др. - за тях демонтажа не би бил технически проблем, както и патриотично настроените и национално отговорни политически субекти в управлението!
инж. Димитър Братованов