Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 ноември 2017 г.

Иван Костов: Истината ще излекува това наше общество, което затъва все по-дълбоко и по-дълбоко!



Нямам нужда от народна любов... Имам нужда от истината. Истината ще излекува това наше общество, което затъва все по-дълбоко и по-дълбоко. Истина му е необходима... Стига толкова... Не ми се говори повече... Хайде да свършваме?!

Заключителните думи на интервюто на Иван Костов, оплютият така грозно и несправедливо (от продажните ченгесарски медии и от щедро платените медийни мерзавци!) премиер-реформатор на България...

ЕТО ПЪЛНИЯ ЗАПИС НА ЗАКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ДУМИ НА Г-Н КОСТОВ ОТ ТОВА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ИНТЕРВЮ:

С какво искате, г-н Костов, хората да ви запомнят?

Не искам от хората да ме запомнят. Не ме вълнува това. Аз съм правил това, което трябва да се направи. И дори да се разруши след това за мен няма значение… Защото съм направил това, което е трябвало да направя. Аз съм дал каквото мога, направил съм всичко според силите си. И съм го направил защото така трябва да бъде, така съм възпитан, това съм аз. И не ме интересува, че някой ще дойде, че ще го оплюе, че ще има скандали. Не ме интересува, аз съм дълбоко убеден. И мога да го докажа в дебат с всеки. Но никой не смее да дебатира по тези теми с мен...

Нямам нужда от народна любов. Вече…

Нямам нужда от народната любов. Имам нужда от истината. Истината ще излекува това общество, което сега затъва все по-дълбоко и по-дълбоко. Истина му е нужна!

Стига толкова… Не ми се говори повече… Хайде да свършваме…

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

4 коментара:

Анонимен каза...

Този наглец как не го е срам да коментира!? Всеки в областта на Сандански знае на кого е "Мантар" - огромни складове с много земя, заграбил е землището на Марикостиново, на 200 м. от баните построи хотел, строи басейни, ще купи на безценица и баните след година-две.. Хаха и само това да е, това е само трошичка от комата, който е грабнал. Трябва да се извика комисия от експерти от ЕП и те да направят ревизия на приватизацията, и всички грабители да бъдат осъдени от Народен съд! Иначе никога няма да се оправим!

irina-kaneva

Анонимен каза...

Този не би трябвало и да го показват. А за приватизацията - всички сме свидетели на продадената за скрап техника и на полуразрушените сгради. Самият факт, че навън работят повече българи отколкото в страната показва колко "успешна" е била тя и колко работни места са загубени. Проклет да е Костов! Боже, пази България! Русия, какво чакаш, освободи ни от демокрацията на костовци!!

trantua

Анонимен каза...

Антихристки! Антихристки! Антихристки!

Vencislav Georgiev каза...

Безкрайно интересно интервю. С много тъжен край. Човекът който направи България европейска държава, който възстанови банкрутиралата икономика не беше разбран. Жалко е, че в момента нямаме политици от такава класа. България си иска чалга-политици, прости политици и масово гласува за такива. С малки изключения, но недостатъчно. Финалът е тъжен, на Костов като че ли му се плаче. И на всеки умен човек би трябвало да му се плаче. След толкова направени добри неща сегашните управляващи (явни и тайни) се опитват да възстановят комунизма в някакъв модерен вариант. Жалко че малко хора усещат опасността.