Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 12 ноември 2017 г.

Ето защо комунистите убиват талантливите личности



Всеки човек с някакъв талант трябва да се убива на място. Присъствието на талант нарушава естественото равенство между хората.

Айно Ряхно - лична охрана на Ленин, шлосер (Цитиран от Jordan Gantchovski)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Решавам в този момент да цитирам това многозначително изказване в своята защитна пледоария пред съда, в следващото заседание на съдебното дело срещу моето опраскване-уволнение от длъжността учител по философия и гражданско образование в пловдивската ПГЕЕ - известна все още сред пловдивчани като "ТЕТ-ЛЕНИН".

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Потресаващо и ужасяващо е наистина и действително без аналог.

Maria Lerinska

Анонимен каза...

Нека се разбере, да стане ясно що за изверги са провеждали зловещият експеримент "комунизъм"!

Иван Петров

Анонимен каза...

Ужасно! Не го бях чувала, но не съм и изненадана. При тези полу-хора извращенията са безкрай.

Reneta Dimitrieva

Анонимен каза...

Има постоянен спор: кой измежду Троцки, Ленин и Сталин е по-жесток и безскрупулен убиец?

Gantcho Pascalev

Анонимен каза...

И тримата са масови убийци предимно на руснаци и предимно на комунисти..

Gantcho Pascalev

Ангел Грънчаров каза...

Защо смятате, че комунистите убивали предимно... комунисти, какво целите с това крайно тенденциозно (лъжливо) изказване?! Не е ли по-логично комунистите да са убивали преди всичко некомунисти?!

Курти Мушкатов каза...

-Предполагам, че ВСЕКИ ЕДИН ТАКЪВ "ГЕРОЙ" Е ИСКАЛ ДА Е...НАЙ-НАЙ-ОТГОРЕ В ОБКРЪЖЕНИЕТО СИ ОТ "Колеги", Клеветили са се и са изчаквали...да им паднат в ръцете...наклеветените, за да изпъкнат израстващо в йерархията пред Началника, ЗАВИСТТА, ОТМЪСТИТЕЛНОСТТА И ДР.ПОДОБНИ СА БИЛИ като "+",за Себеизтъкването си !!!

Анонимен каза...

Антихристи! Антихристи! Антихристи!