Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 ноември 2017 г.

Спешно търся немалодушен, смел гражданин от Пловдив - за събеседник във воденото от мен предаване в най-демократичната телевизия!


Има два часа до началото на предаването и е напълно възможност да се организираме. Темата на предаването ще уточним двамата, това е въпрос на пет минути. Ако има такъв смелчак, нека да ми звънне на тел. 0878269488.

Писна ми от хора, които обещават да дойдат във воденото от мен предаване в най-демократичната и свободна българска телевизия (Пловдивската обществена телевизия!), а в последния момент отказват, хваща ги страх, отказват се, почват да усукват и пр. Затова се принуждавам днес да процедирам по този начин.


Аз си падам малко авантюрист, такива сме ний, свободолюбивите хора! :-) Търся човек, който поне малко да е от този човешки тип! Да ми звъни без да се плаши от нищо. Аман от малодушници в тази наша държава - и в този наш град!

Срамота е да се страхувате толкова в наше време, това е страшен резил! Не можеш да бъдеш никакъв гражданин ако си страхливец!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Разбира се, че не. Никой не иска да се занимава с дивотиите ти.