Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 17 ноември 2017 г.

Егати дебилите сте вий, русофилите!


Един нашенец, живеещ чак в Австралия, но въпреки това е... русофилец, пак е имал добрината да напише своите си традиционни глупости като коментар под публикацията под заглавие, каквото рядко си позволявам да туря, щото в него има неприятна дума, ала се наложи, става дума за ето тази: Да ви пикам на комунистическата ученост, учени другари от съветската БАН!; ето неговия коментар ведно с моята съвсем спонтанна реакция:

А. от Австралия каза: Ами хей рая, като не искате Русия да ви вземе, Турция ще е... Нали не сте чули някога, че Франция или Италия ви иска, ОК? Всичко е наред, глейте турските сериали докато мозако ви изфърчи през комино, тогава ще е по-лесно хем за вас, хем за султана да ви вземе опърпаната територия, която осирате от 1989, ок...

Ангел Грънчаров каза: Ами хей рая, като не искате Русия да ви вземе, Турция ще е...

Вижте само колко му е акъло на русофила: да не е Турция, Русия да ни вземе, Русия да ни е господар! Руският камшик по-хубаво бие от турския, така ли?

Ний пък, патриотите и европейски мислещите демократи, не щем никой да ни е господар и да ни поробва. Ний се борим България да е суверенна и достойна страна. Както това искаше Стамболов. Както за това работеше Костов. Това искаме. Не щем да си имаме господар. Искаме да сме равноправни сред другите свободни народи. Искаме българите да станат свободен и просперирал народ, който е разбрал най-сетне, че може да се живее без господари. И нашата ще бъде, не вашата.

Пък вий, русофилите, като така силно искате да си имате руски господар, като си искате робството, пък макар и руско, какво ви пречи да идете да се поселите в Русия?! Там идете. Там ще си имате и господар, и робство, и в Русия господарската нагайка ще плющи връз празните ви откъм мозък чутури.

Хей, русофилецо, що не идеш в Русия, ами си се инсталирал чак в... Австралия?! :-) Нас тук ни съветваш да си искаме руския си господар, а пък ти си се уредил да си на свобода чак в Австралия! Много лесно е така: ний искаш да сме прецакани, а самият ти добре си се уредил. Бегом марш в Русия, щом тъй русофилски рассуждаеш? Там ти е мястото, не сфащаш ли противоречието - след като уж любиш тъй силно Русия, но въпреки това не щеш да живееш в Русия, а си избягал от Русия и от руските мекерета (комунистите, ченгетата) чак в... Австралия!

Егати дебилите сте вий, русофилите! Хич не се справяте с проклетото мислене, нали така излиза, таваришч?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: