Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 20 декември 2017 г.

Да оставим настрана Господ: гражданите защо търпят когато г-н Премиеро така грозно лъже?!



Борисов: “Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, и мораториума с лекарствата. Майка ми, Бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме, за да я купуваме молекулата за борба с рака…”

В такива моменти наистина ставам атеист. Ако имаше Господ, то той щеше да го изпепели на място за такава грозна лъжа, такава мръсна спекулация със смъртта на майка му. Продали с кака си каквото имали… Годината е 1998, Борисов отдавна вече си е надвил на масрафа, създал е десетки фирми, ИПОН, ИПОН-2, развива съвместен бизнес с Маджо, Пашата, Трактора… Та не се е налагало нищо да продава за да купува молекули. Още повече, че въпросните молекули ще бъдат открити петнайсетина години по-късно! Повтарям, 1998 г. няма и идея за този тип лечение. Не мога да си обясня що за дребен боклук трябва да си за да замесваш смъртта на майка си в такива долни лъжи!

Това ми се струва такава низост, че на нейния фон дори съм готов да преглътна гаврата с парламентаризма у нас. „Готов съм да преразгледам…“ Той! Еднолично!

Тони Филипов - Д-р

ДОБАВКА: Така... Преди два месеца от Фрог написаха, че на сбирка на висшето ръководство на ГЕРБ Борисов е казал: "Разбрал съм се с главния, тези до Нова година да ги няма. В списъка са били Кулезич, Прокопиев, Комарницки...", не се сещам още кой. Така като гледам добре му вървят нещата... (Сергей Добрев)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: