Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 7 декември 2017 г.

Информация за интересуващите се за интервюто с мен по НОВАтв, в предаването "Часът на Милен Цветков"



За тия, които се интересуват: тази вечер няма да бъде излъчено интервюто с мен по НОВАтв"Часът на Милен Цветков").

Кога ще се излъчи можете да разберете като следите анонсите ето тук, във фейсбук-страницата на предаването: "Часът на Милен Цветков". Само това мога да ви кажа. И аз не зная кога ще се излъчи.

Но интервюто все пак беше взето и ще очаква излъчването си. Не беше напразно пътуването ми до София. Смятам, че се получи хубаво интервю, успях да кажа най-важното по темата. А тя е: историите около моите борби за промяна в образованието и около моите две поредни опрасквания (уволнения). Директорката на пловдивската ПГЕЕ ("ТЕТ-Ленин") е отказала да прави изявления поради "изключителната си заетост". Това съобщи Милен Цветков по време на записа на предаването.

На него му подарих екземпляри от списание ИДЕИ и списание HUMANUS. Отнесе се към мен нормално, зададе ми смислени въпроси. Интервюто вървеше добре. Преди интервюто с мен правиха коментари с Андрей Райчев (разбира се!), с Илиян Василев и с... Кристина Патрашкова, няма как, и тя е вечна на екрана ведно с въпросния Райчев. Сега виждам, че и интервюто с тази така шарена компания няма да бъде излъчено тази вечер.

Лека нощ!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: